Dzien dobry

ja tez juz po sniadanku i pysznej kawce

rozpisalyscie sie z rana

ale to dobrze, nadrabiacie po weekendzie
Olcia -ja tez sie boje, ze sobie na motorze krzywde zrobi, ale musze zaufac ,ze on juz jest taki stary i rozwazny

poza tym to co on kupil to choper (nie wiem nawet czy tak to sie pisze) a nie scigacz, wiec nie jest za szybki

tylko Kochanie jechal nim wczoraj z trzy godziny i widze, ze jeszcze dzisiaj go tylek boli

ale cierpi dumnie, w ciszy

co do paracetamolu, to wiem o co chodzi!trzy lata mieszkalam w Anglii, a teraz w Irlandii i jest to samo...dobrze, ze mam prywatna polska ginekolog, ktora daje recepty na odpowiedniki polskich lekow, tylko jedna wizyta z usg to 160 euro!!!!!ale co zrobic...oczywiscie jak irlandzki lekarz rodzinny zobaczyl, ze na zastoj w nerce dala mi m.in. buscopan i to na caly miesiac, stwierdzila, ze to przeciwbolowe i lepiej zebym nie brala, tylko zastapila paracetamolem

nawet nie chcialo mi sie tlumaczyc, ze buscopan dziala rozkurczowo na miesnie gladkie i zasadniczo rozni sie od paracetamolu, kiwnelam glowa i robie swoje...
a zaskoczylyscie mnie z Asparginem!ja kiedys bralam tego duzo, jak mialam problemy z sercem, tylko u mnie chodzilo bardziej o potas...i nawet nie pomyslalam, ze moge w ten sposob magnez w ciazy uzupelniac!ja biore jakis magnez z witamina b6!tylko ja mam problem z polykaniem tych niepowlekanych tabletek...gorzej niz dziecko!
Lilu, az Ci zazdroszcze, ze zobaczysz taka mala perelke
Skrzat, moze trzeba zainwestowac w korki do uszu?ale wiesz, jest jakis plus tej sytuacji!nasze dzidziusie juz slysza, wiec jak sie Twoja Ksiezniczka teraz przyzwyczai, nie bedzie sie pozniej bala!
Karolina84, za Twoja wieksza Ksiezniczke, tez trzymamy kciuki!niech jej szybko pomoga, bo pewnie sie meczy bidulka!
i dla calej reszty, milego dnia

))
Justyna85, super!widzisz, wszystko bedzie dobrze

))))