• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

Hej laseczki!
Jak mnie cholernie mdli! Nie wyrabiam normalnie. Nawet otworzyć lodówki nie moge. Koszmarnie sie czuje. Mam nadzieje że cholerstwo przejdzie a przynajmniej złagodnieje.

Kochane życze wam udanych wizyt i super miłego dnia!

reklama
NO oryginalny ten twoj mąż

apropos leków, to ja ich biorę całe mnóstwo- witaminy, dha, żelazo, witaminę b, acard i asparganian,czuję się jak staruszka i też już mam tego dosyć po każdej tabletce mam odruch wymiotny,blllleee

Ja tez bralam acard ale jego w 3 trymestrze juz nie powinno sie brac a w wyjatkowych sytuacjach tylko do 34 tyg. Poniewaz on utrzymuje sie do 2 tyg we krwi i to grozi krwotokiem podczas porodu, zapytaj swojego lekarza czy nie powinnas juz przestac.

skrzacie mnie wczoraj tez mdlilo z rana, ale moze wlasnie cos zjedz.. bo czasem z glodu tak sie dzieje..

piszecie o boczku a ja mam dzis chec na slodkie, owocowe, smietankowe.. zjadlam jablko, kawalek czekolady z nadzieniem truskawowym a teraz jem loda smietankowego :-)

A ja przygladam sie swojemu brzuszkowi, i nie wiem czy sie opuscił, czy nie. Cholewcia nerwy mam, bo wiecznie czegos nie wiem:no:. Ale jak siedze, to czuje go pod cuckami, wiec chyba nie.

Anja ale debesciak z Twojego meza. Jak bys kazała nam zgadywac, to w zyciu bysmy nie wpadły na to

Dagna i monia wspołczuje remontów, a szczegolnie fachowcow. U mnie ostatnio kilka okien było zmienianych i juz miałam dosyc. A najgorsze jak sie cos przeciaga w czasie, i człowieka nerwy biora.

Dorotka
wytrzymaj jeszcze ten tydzien, bo pacjenci beda zawiedzeni, ze ich ukochanej dentystki nie ma.

Hmm..tak za mna chodzily pierogi z miesem ze dzisiaj mamcia robi..kochana jest.

a ja umowilam sie jutro do fryzjera na poprawe balejazu a teraz tak sie nudze ze pozelowalabym sobie pazurki ale checi brak../

kurcze dziewczyny a ja zaczynam sie strachac, bo juz miałam 4 x dzis bolesne chyba skurcze....czy to te przepowiadajace? one bolą? bo to tak czuje najpierw jak na miesiaczke i zaczyna sie wzmagac i potem przestaje...ostatnio mi gin powiedział ze raczej urodze po terminie (to było w ostatnia srode) a tu jakies bolesci brzuucha sie zaczynaja...wiec juz sama nie wiem. Do tej pory byłam taka zupełnie w dobrym stanie i nawet sie nie bałam wogóle ale teraz kurcze sama nie wiem...czy sie bac ze sie cosik zaczyna czy nie?

Ja tez bralam acard ale jego w 3 trymestrze juz nie powinno sie brac a w wyjatkowych sytuacjach tylko do 34 tyg. Poniewaz on utrzymuje sie do 2 tyg we krwi i to grozi krwotokiem podczas porodu, zapytaj swojego lekarza czy nie powinnas juz przestac.
rozmawiałam o tym ze swoim lekarzem, pewnie na tej wizycie mi odstawi w końcu do porodu jeszcze ponad miesiąc, zresztą pomaga mi też na psychikę, będę miała stracha jak go odstawię, ale teraz jak się skaleczę to krew leci ciurkiem.

kurcze dziewczyny a ja zaczynam sie strachac, bo juz miałam 4 x dzis bolesne chyba skurcze....czy to te przepowiadajace? one bolą? bo to tak czuje najpierw jak na miesiaczke i zaczyna sie wzmagac i potem przestaje...ostatnio mi gin powiedział ze raczej urodze po terminie (to było w ostatnia srode) a tu jakies bolesci brzuucha sie zaczynaja...wiec juz sama nie wiem. Do tej pory byłam taka zupełnie w dobrym stanie i nawet sie nie bałam wogóle ale teraz kurcze sama nie wiem...czy sie bac ze sie cosik zaczyna czy nie?

magi spokojnie..ja tak mam juz x czasu..to skurcze przepowiadajace i jesli nie sa regularne to ok. ja dzisiaj juz kilka razy takie mialam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry