Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A szafe pojechal robic ale chyba nie do Was, oj cos ma na sumieniu Pan stolarz ;-)Hej Małgos ,szczerze mowiac to sie troszke przestraszyłam tym naporem na szyjke, wiem ze ty z tego powodu zaliczyłas szpital... ginek mowil,zeby no-spe doraznie sobie wtedy brac i lezec, bo dziecko ma wtedy wiecej miejsca. W ogóle widzę, że wiekszośc z nas tutaj ma takie problemy i skurczyki sie zaczynają pomału, oby to te przepowiadajace były, dzidzie jeszcze niech siedzą!
Bardzo dobry pomysl a potem zamknij lazienke i powiedz , ze nieczynna.Aga26ka - A jak przyjedzie w końcu do mnie, to mu nagotuję garnek mojego słynnego kapuśniaczka![]()
Saraa- jestem w szoku...napisałas o zachowaniu twojego ojca- o pilocie i zamykaniu sie w pokoju. Otóż dokładnie tak samo! Przychodzę, krzykne czesc, On odpowie i zamyka sie z pilotem w pokju, ostentacyjnie zamyka drzwi i oglada TVJakby mnie ignorowal, hmmm nie jakby bo to robi.Teraz Go nie ma, wciaz "doglada" letniska na Pomorzu, ale jak w kwietniu go ostatni raz widziqalam to nawet nie mialam jak mu powiedziec o mojej ciazy, wie od mamy od czerwca...i zero reakcji. Jestem jedynaczka, a zdawaloby sie ze coreczki sa tatusia...Nie zawsze.

ja tak samo mam...straszki mnie obleciały, poza tym stwierdziłam, ze musze dzialac poki jeszcze sie jakos w miare sprawnie poruszam, dziecko uciska szyjke, wiec moze bedzie chcialo szybciej wyjsc, wiec MUSZE BYC GOTOWA.Dzieki dziewczyny, bede obserwowac.
Ja oczywiscie trzymam kciuki za wsio i za wszystkie, które tego potrzebuja.
Ja zaczełam dzis znowu prać i segregowac rzeczy dla dzidzi bo sie ździebko przestraszyłam.