Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Marta, normalne, ze nie widział... niestety tak mają, ale po tym sms-ie musze stwierdzić, że kochanego masz męża

Nie martw sie, hormonki sie unormują i buzie bedziemy miały gladkie, co najmniej jak pupcie naszych maluszkówJeżeli chodzi o przebarwienia - to też mi się zrobiły na twarzy. Czy to zniknie po porodzie?
Ritak witaj, ja tez mam zalecone lezenie wlasnie. Moze niech sie mązwykazuje w sprawie wózeczka? Ostatecznie mozna na necie zamówic i sam przyjedzie...
Wlasnie ja tez mam jasną cerę, ale bez przebarwień, a oni mnie tak dokladnie dzis opisali...polozna do spółki z ginkiem...Ale widocznie przez tydzien bardzo sie zmieniałam na twarzy.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!Taka_ja- 100 lat.
Witam, wróciłam przed chwilą z badań -krew i mocz, włączam komputer i co widzę, mamy kolejną mamusię:-)
Znowu zaczynam się denerwować, czy zdąże wyprasować to wszystko co w końcu udało mi się wyprać.
Dziś mam trochę luzu, mój mąż ma wolne-musze się pochwalić - mamy dziś 4 rocznicę ślubu:-). Dostałam od męża śliczny bukiet i bluzeczkę:-)
Miłego dnia i udanych wizyt:-)
z toxoplazmozą, super!!!!!! a co do morfologii to juz taka będziemy miały, tak jak piszesz Nuni witaminek itp trzeba, więc niech sobie zabiera.. my nadrobimy :-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
ja odebrałąm wyniki- NIE MAM TOXOPLAZMOZY!- ale morfologia do bani, chyba najgorsza od początku ciąży hgb- 10,2 ale ostatnio nie mam ochoty na miecho poza tym Lenka coraz większa to i jej więcej witaminek od mamusi potrzeba.
W chacie syf nie mam ochoty na sprzątanie w taki skwar, szafy jak pisałam stoją, ale puste bo ubrania w całym domu,
za jakiś obiad się wezmę, kupiłam wołowinę i zrobię takie klopsiki małe ala'ikea, mój P na diecie bezwęglowodanowej, to i ja jem wszystko bez ziemniaków, ryżu i makaronu. Moja maleńka tak malutko się dziś rusza, mamusia nie lubi takich dni...
życzę wszystkim miłego popłudnia