• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
ANGELUS KCIUKI ZACISNIETE BARDZO BARDZO MOCNO,DAJ NAM ZNAĆ.

A JA WŁASNIE DZWONIŁAM DO POŁOZNEJ KTÓRA CHCE OPŁACIC ABY BYŁA PRZY PORODZIE,WIEC JESTEM Z NIA UMÓWIONA NA SOBOTE W SZPITALU ABY OMÓWIĆ SZCZEGÓŁY NO I OCZYWIŚCIE KOSZTY.:sorry: ALE ZAPEWNE BEDE BARDZIEJ SPOKOJNA JAK JUZ SIE Z NIA DOGADAM:tak:

ANGELUS! TRZYMAJ SIĘ!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, która ma do niej nr tel? Może by wysłać jakiegoś SMS ze słowami otuchy... Akurat taka kiepska sytuacja i atmosfera. Mam nadzieję, że wszystko ok i trzyma się dzielnie! Jej facet to dziś tej komórki nie wziął czy wczoraj:confused:...

Dziś nie wziął... :/

Ja mam nr :) Już jej piszę smska :-)

Ostatnia edycja:
Angi trzymam kciuki!!!!! Daj znać co i jak!!!

marta jak będziesz miała jakies wiadomości to informuj na bieżąco!!!

Mówisz i masz :)

Wiadmomość od Angelus3376

...Wracam jeszcze do domku. Wód jest sporo, skurcze nieregularne, 2 cm rozwarcia. A plama na kanapie naprawdę duża, bo średnicy tak z 25 cm. Ale szpital mam blisko, więc w razie co chyba zdążę dojechać.

reklama
Witam dziewczyny! Nie było mnie tu wczoraj od rana i starałam się nadrobić posty, ale jestem jakaś taka rozkojarzona, że nie mogłam się skupić i połowę rzeczy zapomniałam, więc nic nie napiszę. Wczoraj do wieczora prasowałam rzeczy małej i oczywiście nie wyprasowałam wszystkiego - tak mnie zaczął boleć kręgosłup, że B musiał mi zafundować masaż. Było fajnie i chyba będę codziennie udawać, że mnie plecy bolą ;)

Dzisiaj od rana prasowałam nasze rzeczy i eh... końca nie widać. Zaraz zabieram się za sprzątanie i obiad.

Dzisiaj o 17.20 mam wizytę u ginekolog, wraca po urlopie, więc pewnie ludzi będzie mnóstwo i opóźnienia będą masakryczne. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było OK, bo ja jak zwykle się denerwuję - specjalnie nie odbierałam żadnych wyników badań, żeby się nie stresować jeszcze bardziej, pojadę po nie przed wizytą.

Miłego dnia!

POWODZONKA Kochana :-) Daj znac po wizycie, co w "grażynce" piszczy :-)

Mówisz i masz :)

Wiadmomość od Angelus3376

...Wracam jeszcze do domku. Wód jest sporo, skurcze nieregularne, 2 cm rozwarcia. A plama na kanapie naprawdę duża, bo średnicy tak z 25 cm. Ale szpital mam blisko, więc w razie co chyba zdążę dojechać.

No to, jak powrot do domku - to moze Angelus zaraz pojawi sie na forum :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry