Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny - ja tak szybko. Właśnie wróciłam i od razu włączyłam komputer, żeby napisać nowiny! Rozmawiałam przez telefon z Beniaminka, dostała wiadomości od Angelus i Agusski i nie ma ich jak przekazać, bo nie ma jej w domu - właśnie się robi na bóstwo (wszystkie wiemy, że jej urody poprawiać nie trzeba).
Angelus urodziła córeczkę - waży chyba 3850g, wszystko jest OK, rodziła razem z P, siłami natury!
Agusska od wtorku jest w szpitalu, coś nie tak z przepływami i wagą dzieciątka, zatrzymała się w miejscu. Poleży więc tam chyba dłużej, a z tego co mówiła Beniaminka chyba do końca.
Jak coś pomieszałam, to Beniaminka poprawi!
I bardzo ważne, że był z nimi P w tak cudownej chwili!o ile dobrze wyczytałam z tego co akderek tu wstawiła to trzeba mieć takie zaświadczenie wydrukuje je i się dziś zapytam lekarza czy mi je podpisze co mi szkodzi się zapytać no nie ale wydaje mi się że nie będzie robiła problemów bo nie chciałabym latać jeszcze póżniej po porodzie jak bede składała o becikowe wszystkie dokumenty
a dziewczyny mam do was jeszcze jedno pytanie powiedzcie mi jak to jest po urodzeniu dziecka z tymi wszystkimi formalnościami bo ja się w tym gubię po prostu najpierwtrzeba ść zameldować w usc a np jeżeli chodzi o przychodnię w której jestem czy muszę tam iść zgłosić urodzenie i z tymi wszystkimi pielęgniarkami środowskowymi ja wogóle się gubie proszę was o pomoc

Dagna a Tobie gratki po wizycie..nasze niunki nie beda duze ale napewno nadgonia po porodzie![]()
Dagna - ja sie nie dziwie, ze Twojemu B. podobalo sie w tym sklepie.. Moj tez bylby pewnie zachwycony, bo "postawny jest" i lubi zjesc hehe..
A co do snu - to zwykle jest na odwrot.. wiec badz spokojna. Ale tak by the way: ta polozna ze sr jakas fajna lufa? hehe ..
ale znając zycie jak wroce po 19 to juz ktos bedzie rozpakowany

Dziewczyny - ja tak szybko. Właśnie wróciłam i od razu włączyłam komputer, żeby napisać nowiny! Rozmawiałam przez telefon z Beniaminka, dostała wiadomości od Angelus i Agusski i nie ma ich jak przekazać, bo nie ma jej w domu - właśnie się robi na bóstwo (wszystkie wiemy, że jej urody poprawiać nie trzeba).
Angelus urodziła córeczkę - waży chyba 3850g, wszystko jest OK, rodziła razem z P, siłami natury!
Agusska od wtorku jest w szpitalu, coś nie tak z przepływami i wagą dzieciątka, zatrzymała się w miejscu. Poleży więc tam chyba dłużej, a z tego co mówiła Beniaminka chyba do końca.
Jak coś pomieszałam, to Beniaminka poprawi!

Przeciez termin cesarki mam na 1.09.