Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
baardzo. Daje mi to nadzieję, że jeszcze w sierpniu będziemy w czwórkę
:-)

idziemy jak burza dziewczyny

;-);-);-);-)

Dagna??tak czytam smsa od Angelus, ktorego Beniaminka wstawila i o P. tam mowy nie ma?)))chyba, ze mialas jakies dodatkowe informacje...bo wiesz, ja juz go tutaj wychwalilam pod niebiosa!!!!!a tak za nic chlopa chwalic, jeszcze cudzego??????nie wypada
![]()
Beniaminko masz rację PASY ZAWSZE BEZWZGLĘDNIE ZAPINAĆ jak cisną to sa takie specjalne nakładki przedłużające , zapinać nawet jak się samochód przeparkowywuje np przed centrum handlowym , mój B. ma taka prace, że już niestety widział wiele skutków nie zapinania pasów jak i niezabezpieczania dzieci w fotelikach.
witam w ten mój szalony dzien
tak szybciutko bo zaraz ide spać, oby jutrzejszy był lepszy...
okazało sie ze zagiął mój wymaz i dzis na wizycie miałam ponownie robiony :/
w nastepnym tyg mam odebrac wynik i bedziemy robic KTG...
kart ciazy nie odnalazłam
rozwarcia brak, z szyjka wszystko ok
mała waży 2650, łozysko ładne ilosc wód tez ok
kolejna wizyta ma byc za 3 tyg ale... razem z Pania doktor zapomniałysmy dokładnie sie umówić :/
masakra jak jestem dzis zakręcona...
a i byłam jeszcze na porodówce wypytac sie dokładnie co potrzebuje do szpitala.... położna odebrała dziś 3 porody i była troche zmęczona ale baaardzo sympatycznatroche sie uspokoiłam taka miła atmosfera tam panuje....
oki zmykam bo juz padam na twarz... DOBREJ NOCY ZYCZE
Witam już wieczorne:-) jutro wielki dzień po ostatniej wizycie, gin napisał w karcie ciąży ewidentną datę 20.08 więc hmmmm.... może i ja będę następna
fajnie by było więc trzymajcie kciukasy
miłej nocki:* spijcie dobrze![]()
hej kochane
ja sobie czytam i czytam
angelus wieeeelkie gratulacje dla ciebie, cieszę się ze masz juz swoja królewne przy sobie
wstrętnamałpko trzymam kciukasy zaciśnięte za jutrzejszy egzaminja tez zdawałam w ciazy ale miałam wtedy jeszcze mały brzuszek, udało się za drugim razem, więc wierzę ze i tobie się dziś( bo to juz dziś) uda
mysia trzymam kciuki żebyś jutro już miała swoja dzidzie przy sobie
a ja nie spie , dziś nalepiłam ze 100 pierogów, drugi raz w zyciu i ostatni przy okazji, nadal jestem u rodziców miałam dzis jechac wieczorem do domku, bo jutro w planach okulista i paciorkowiec, ale mój tata zadzwonił i rozmawiałam z moim S. też, i kazał mi nie spac bo w nocy będą:-)- wariaty, nie wiem po co przyjeżdzają ale się ciesze bo dwa tyg. mojej mordki już nie widziałam
no i chyba przełoże jutrzejszą wizytę u okulist i paciorka pójde zrobic w poniedziałek- bo dzis raczej nie zasnę, pewnie tak koło 3 będąjejku ale ja za nim tesniłam.
Miłej nocki zyczę kochane i słodkich snów :*
Witam
Wracam od lekarza......... mam skierowanie do szpitala na poniedziałek najpierw badania a byc może we wtorek cc
chyba , że przez weekend Michaś będzie chciał wyjśc;-)
Witam
Wracam od lekarza......... mam skierowanie do szpitala na poniedziałek najpierw badania a byc może we wtorek cc
chyba , że przez weekend Michaś będzie chciał wyjśc;-)