Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czuje lekkie zdenerwowanie samym szpitalem bo to wiadomo jakos tak nie nastraja dobrze ale myslę cały czas o maluszku , ze go zobacze a poza tym jakoś musza go wyjąc;-)damy radę;-)

popieramrelacja takiej ja z porodu pięknie opisana
też się wzruszyłam aż łezka poleciała .... aj jak fajnie juz ma malutką przy boczku
też bym chciała
![]()

:-)
A To akurat nie ma znaczenia...możesz nic nie przytyć a dzidzia owszem, to zależy od innych czynników ,głównie genetycznych , twojej budowy itd.Witam.
Kasik gratuluje wizyty i synusia:-)
Emilia witam spowrotem:-)
monia.gryc - co do wagi małej to schizuje bo jem dużo, przez miesiąc przytyłam 3 kilo a mała tylko 400 gram. Wiem, wiem głupol ze mnie![]()
Kerna - wczoraj "rzuciłam" luteine i magnez i zastanawiam się kiedy mnie skurzybyki dopadną
Życze milusiego dnia i powodzenia na wizytkach..
Ale ci zazdroszczę....już niedłudgo przytulisz swojego synka....Witam
Wracam od lekarza......... mam skierowanie do szpitala na poniedziałek najpierw badania a byc może we wtorek cc
chyba , że przez weekend Michaś będzie chciał wyjśc;-)
Kciuki zaciśnięteGratki wielgachne!!! Super mamy kolejnego łobuziaka!!
O mamo to już taaaak blisko, boisz się?? Aż mi ciarki przeszły, kurna kiedy ja polecę??
;-):-)
Trzymam za wszystkie dziewczynki które będą miały dzisiaj wizyty, ;-)a wy trzymajcie za mnie bo ja mam na 16 i już mi się robi gorąco jak pomyślę.:-)
O 15 idę jeszcze do fryzjera, muszę troszkę się upiększyc - żeby się mnie dzieciątko nie wystraszyło);-):-):-):-):-):-)
dosłownie aż podcina mi kolana...ja tłumaczyłam to sobie szwem....ale to chyba w takim razie norma bo szyjka mi się nie skraca, z tego co wiem od ostatniej wizyty. Mi się wydaje że główka jużtak mocno uciska na cokolwiek że tylko rwać włosy