przyszla_mama81
Mama81
Wiec mamusie odezwe sie jak juz bede miala komputer zrobiony!!
Trzymajcie sie BUZKA!!!!
Trzymajcie sie BUZKA!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
- jesteście nie zniszczalne
tak miło mnie przyjęli mimo iż personel był mocno zmęczony... 3 lata upłyneły od kiedy tam ostatnio byłam i mimo iż poród wspominam nie za dobrze to jakos przestałam (pewnie tylko na moment) sie bac.....

Tosia - wlasnie mi sie przypomnialo...pisalas, ze odstawilas magnez?moze to byl blad?i jaki bralas?ja jak mialam problemy z serduchem i wlasnie bardzo wysoki puls, bralam Aspargin bo to jest magnez z potasem i reguluje tez prace serca...wiem, ze niektore dziewczyny biora to jako magnez w ciazy, wiec na pewno nie zaszkodzi...a moze pomoc!
Alcia, no u nas pogoda dziś oki... chłodno.. przestraszyłam się wczoraj tym tętnem.. dziś nie wiem, nie mierzę, bo sie aparatu nie dorobiłam a teściowej prosić nie będę.. na SR nie pojadę, bo nie chcę przeżywać tego co wczoraj.. a do tego mamy dziś spotkanie knajpowe i strasznie chciałam być, ale niestety... kuźwa tak sie czuję, ze nie wiem gdzie jestem..
Kalcha, dziękuję w imieniu mamy... dwa dni temu wyszła ze szpitala i powiem Ci, że wcale nie jest lepiej.. na 10 dni przyjechała moja siostra, więc ja będę mieć mniej obowiązków i nie będę musiała często do rodziców jeździć.. zakupki mam nadzieję zrobi...
Dorotko, no jeszcze troszkę ;-)
Witam popoludniowo ja juz po wizycie szyjka mocno trzyma i jest nawet dosc dluga 3 cm a skurcze na ktg sa i to dwa takie jop twoja mac na 80 ,wiec mam lezec i czekac jak to moj gin powiedzial wszystko sie zdarzyc moze ,nastepna wizyta za tydzien poczekamy zobaczymy co przyniesie kolejny dzien:-)
Tosia zdrowka dla Mamy kochanie
a co do mnie to dzieki za uwage
humor mi sie popsul,bo wg badania na samolocie rozwarcie na palec jest,tylko macica wcale nie reaguje
gratki wizyty
u mnie na odwrot
milego dnia