Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Melduję się po wizycie!!!!!:-):-):-)
Mała waży 2776 g a więc już troszkę przystopowała z tym "tyciem" bo bałam się że będę miała wielkoluda jakiegoś![]()
Miałam robione wszystkie badania, krew, mocz i ktg. Pielęgniarka powiedziała że mam strasznie ruchliwe dziecko)
Pozatym wszystko w porządku, mam zadzwonic kolo 15.09 i się umówimy co do CC, chyba że mnie coś wcześniej wezmie..
Myślałam że może powie mi że mam byc wcześniej, no ale nie będę już w nic ingerowała - niech będzie jak ma byc!!;-)Aby tylko wszystko było w porządku !!;-)
Dzięki za kciukasy... pomogły napewno!!:-):-):-)
pysia_23 Dużo zdrówka dla Ciebie i może rzeczywiście nie zwlekaj z wizytą u lekarza. A piguły niech sobie kręcą głowami, kij im w oko. Najważniejsze jest zdrowie Twoje i dzieciątka.
I już po wizycie. Wymaz na paciorkowca pobrany, jeszcze tylko jutro będę musiała go zanieść do laboratorium. Szyjka już zgładzona, rozwarcie na pół centymetra. Luteinę kazał mi już odstawić i zaczekać do 37 tygodnia. Później mogę rodzićNastępna wizyta 1 września. Mam nadzieję, że będę jeszcze w dwupaku
Trochę martwi mnie waga, bo od ostatniej wizyty przytyłam 3kg, a wizyta była dwa tygodnie temu :/ Kazał uważać, żeby nie nabawić się zatrucia ciążowego. Ehh...
Pysia a juz mi w te pedy do lekarza !!!
huuura :-) ogłaszam wszem i wobec że poprałam i poprasowałam wszystkie ciuszki małego i jestem już gotowa na jego przybycie (właściwie to prawie bo został mi tylko zakup podkładów poporodowych i wkładek laktacyjnych)
Dorotko - dzieki za odpowiedzi chyba tak zrobie...przed chwila jadlam goracy rosol i nie bolalo, wiec chyba nie jest zle...ale jestem wsciekla!!!!!!!nie mialo kiedy odpasc!
Pysia - mi sie tez wydaje, ze cos nie tak z ta goraczka..dzwon po pogotowie, tym bardziej, ze juz po 16 i przychodnie zamkniete (chyba?) , nie badz taka Zosia - samosia, bo nam znowu w szpitalu wyladujesz..a nam tutaj smutno bez Ciebie a w ogole jakis pomysl, skad ta goraczka?masz oprocz tego jakies inne objawy?