witam

onionek super wielkie gratki
u mnie dziś nocka zeszła pod tytułem bólu podbrzusza i wogole tak jakby na okres ale nie jestem pewna i dziwi mnie że brzuch wtedy był miękki bolał tylko tak i do tego krzyż aha i bolało co chwilę na dłużej w krótkich odstępach czasu ale to na bank nie mogły być skurcze...całą noc miałam do dupki

a teraz nic nie czuję jak narazie...krwi nic już od wczoraj nie było co jedyne mnie cieszy

tak tak dorotko pamiętam jak mówiłaś a za nie długo Oliwka była naświecie no ale mni eto pewnie będą czekać męczarnie z wywoływaniem po terminie

no taki mam chory film że heja
dziś moja mama przyjeżdża do mnie a mój men obiecał że dokończy łazienkę i powiesi mi karnisz w sypialni

oj fajnie by było to mamcia powiesi firanki

no i coś wspomniał że będzie popijał przy pracy drineczki z whiski z pepsi no tak chyba niech se pije na balkonie żebym ja nie widziała hehe bo język mi ucieknie tam gdzie słońce nie dochodzi haha

może se pić hehe bo i tak na poród sie nie zapowiada

ale już zapowiedział mi że julke opije po porodzie i to ddddddddddddduuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżzzoooooooooooooo ah już se wyobrażam ile nerwów stracę

ale mama będzie mi pomagać bo pomieszka z nami więc będzie ok mam nadzieję
co do sluzu ja mam czasami malo czasami bardzo dużo,raz jak woda ale z białym czymś raz taki biały gęsty wiec nie wiem,infekcji nie mam bo lekarz patrzył więc chyba ok

a jeszcze tylko chciałam się spytać czy boli was u góry brzuch? tak jakby żołądek? mam tak czasami i nie wiem czemu to przypisać ?