Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Justyna! A jak dawno temu robiłaś te próby wątrobowe? Może należy je powtórzyć?dziewczyny muszę się Was poradzić... mam nadzieję że jeszcze ktoś poza mną nie śpi... mam problem bo strasznie swędzi mnie skóra- problem zaczął się na początku sierpnia i od razu miałam robione próby wątrobowe i wszystko wyszło ok ale skóra swędzi nadal- dodam że nic nie zmieniałam w otoczeniu a najbardziej swędzi po przebudzeniu z drzemki albo w nocy i wieczorami... kąpiel nic nie daje czasami nawet pogarsza sprawę... wstałam jakiś czas temu a teraz siedzę i płaczę bo już nie wiem czym się drapać tak swędzi a skóra cała czerwona... wcześniej konsultowałam sprawę z 2 położnymi i 1 lekarzem a oni tylko pytali o próby wątrobowe ale nic nie radzili a teraz zastanawiam się czy to może zaszkodzić dziecku.... dodam że najbardziej swędzą ręce i nogi tam gdzie żyły są blisko skóry, kostki, nadgarstki i parce u rąk a dziś doszły plecy i twarz :-(
NO JA TEŻ BYM Z TYM CIŚNIENIEM NA IP POJECHAŁA,TYM BARDZIEJ ZE Z CIŚNIENIEM NIE MA ZARTÓW A TWOJE JEST NAPRAWDE BARDZO WYSOKIEJA BYM RACZEJ NIE RYZYKOWAŁA ZDROWIA SWOJEGO I MALUSZKA.
"A TY SIE JESZCE KULASZ" TEGO TYPU PYTAŃ MAM RÓWNIEŻ SERDECZNIE DOSC ,NA KAZDYM KROKU MNIE O TO WSZYSCY PYTAJĄ AZ WYMIOTOWAĆ MOŻNAALE JESZCZE TROSZKĘ.
LILU WIESZ CO NIE PODZIELIŁAŚ SIE SMAKOWICIE WYGLĄDAJĄCYMI ROGALIKAMI
JUTRO MAM WIZYTE PO 14 WIEC BARDZO PROSZĘ MOJE DROGIE O WASZE MAGICZNE KCIUKI
JESTEM TAKA CIEKAWA CZY KTÓRAS SIE W NOCY ROZPAKUJE,![]()
Miło, że zawitałaś! Niedługo my wszystkie nie będziemy miały tyle czasu na bb co przed rozwiązaniem!Cześć Kochane!!!
Jak ja straszliwie za wami tęsknię!!!
Nie mam czasu do was zajrzeć, nawet teraz piszę jedną ręka, bo trzymam Wiki. Całuję was mocno i trzymam kciuki za szybciukie rozwiązania