Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj kochane troche slonca wyszlo i maluszki sie pchaja na swiat jak szaloneA ja tez od rana znajduje sobie robote , bylam juz 3 razy na spacerku i z psem i pranie porobilam i poprasowalam i dupa. Zaraz na zakupy jade by znow troche pochodzic i znow schody na 4 pietro pokonac normalnie ja nie wiem co za uparciuch
Gratuluje mamusia porodow, onionku super ,ze juz w domku. Trzymam kciuki za kolejne rozwijajace sie akcje bo widze ze Gusia chyba kolejna bedzie. Oj jak tak dalej pojdzie to do jutra zostane sama
![]()
leze w lozku przez te plecy i bez kitu co chwile mam skurcze przepowiadajace;/ bezsens
Onionek fajnie ze juz z maluszkiem w domku jestescie..kurde szybki porod i szybki wypis ze szpitala![]()
Guusia ja mysle ze Ty bedziesz nastepna..trzymam kciuki:*
Akderk to Wy jak bob budowniczy hehe..fajnie bo pewnie sporo zaoszczedziliscie na remoncie robiac samemu.
Marja ja Ci moge podac nr tel jesli chcesz..bo ja na porodowke jeszcze sie nie wybieram wiec w razie W moge eski przekazywac![]()
Witaj Kochana z powrotem!!! Pisz z nami jak najczęściej, choć wiem jaki to ból, bo ja nie mam czasu tutaj wpadać za często:-(Witajcie kochane!!
Jestem juz w domku z malym. Chcialam podziekowac za Wasze kciuki, zyczenia i komentarze pod zdjeciem.
Ogarniam sytuacje w domu, karmie piersia - ale sutki mam juz pogryzione :-)
Z sob na niedziele mialam MEGA skurcze co 5, 6 min - cala noc. O 6 na ip rozwarcie bylo juz 6 cm, szybko postepowalo. O 8.15 Macius byl juz z nami :-* To w skrocie, zreszta na dluzszy opis zdecyduje sie chyba, jak juz kazda urodzi - zeby nie straszyc.
Teraz ja zaciskam paluchy za pozostale akcje porodowe :-)
POZDROWIONKA.
GAJU, ja mam tel. w Erze, ale jak chcesz, mogę ci podesłać na priv:-), bo ja już po...No nie czy połowa z was szykuje się na dziś na poród????
Bo toż normalnie przesada
Mnie też nic nie rusza
Z rana seks, potem odkurzanie, ścieranie kurzy, mycie okien, pranie i jeszcze zaraz spacer i nic, tylko podbrzusze mnie boli ale bez skurczy :/
Mąż zdecydował abyśmy jutro na oddział poszli - ciekawe czy nie wrócę spowrotem.
Acha jak któraś ma w Plusie telefon to niech poda mi namiar, bo wszystkie które mają mój tel są obecnie w szpitalu.
Wszystko Ok.
Mowila ze skurcze co 7-5 minut to juz przyjezdzac, bo raczej nie puszcza. Chodzi o to by za dlugo potem nie siedziec w szpitalu bezproduktywnie, ale skoro bedziesz miala zaraz mame i siostre to warto moze chwile zaczekac na nie i wtedy jechac ? :-) Trzymam kciuki Kochana!!!!Idziemy jak burza ;-)
Tym razem ja egoistycznie, bo nie mam siły pisać...
U nas remontu ciąg dalszy, wymalowałam futryny i ledwo się ruszam, krocze mnie boli jak cholera, a tu trzeba malnąć je potem raz jeszcze. Zobaczymy - może przejdzie.
Zaraz jedziemy po panele - trzymajcie kciuki, żebym była w stanie wyjść i, żeby przestało boleć. Idę się na chwilkę położyć!
Ja sie nie zamienie, bo prycham dalej, ale trzymam kciuki za Ciebie mocnooo ! :-)Onionku super ze jesteście już w domkuucałuj małego od bb cioci
asiek nie zamartwiaj się proszę, ja tez mam astygmatyzm, wszystko będzie dobrze, zobaczysz
dziewczyny nie wiem co się dzieje!!!!!!!! tzn. wiem, ale nie jestem pewna co robic, w nocy miałam skurcze, rano ustały troszkę, ale zaraz wróciły teraz są straszne, powiedzcie tylko co ile powinny byc mniej więcej minut żeby jechac do szpitala? za wczesnie nie chcę bo wole cierpiec w domu, zresztą boje się bardzo. Mama z siostrą będą koło 19-20 myslę zeby nie ściągac ich specjalnie 40 km tylko poczekac aż wrócą.
kurcze jak pusci taki skurcz to czuje się jak w siódmym niebie, ale jak wraca to wyje z bólu.
nie chce się któraś zamienic?- bo ja jeszcze psychicznie nie gotowa