Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

hej
ja dzisiaj ledwo zyje po nocce..od 4 rano mialam bardzo bolesne skurcze jak na miesiaczke ale nieregularne (10,12,17,20) i jestem zszokowana ze to tak boli i jeszcze w przerwach skurczu maly wiercil sie niemozliwie..nie chce wiedziec jak bola porodowe;/ wogole to modlilam sie zeby do rana wytrzymac ale teraz wracaja;/ ja jeszcze nie chce rodzic..boje siea z drugiej strony wizyta za 10 dni a ja martwie sie czy z malym wszystko ok../
hejka!!!:-) my juz w domku!! jak sie kiedys ogarne to naskrobie cos wiecej!! gratki dla wszystkich rozdwojonych mamus!!!!buzka paaaaaa
Melduję posłusznie że jesteśmy już z Wiktorkiem w domu cali i zdrowi :-) bardzo za Wami tęskniłam ale niestety nie dam rady Was nadrobić... a tak pozatym to jestem chyba najszczęśliwszą mamą na świecie :-)
Małgoś, aż tak boli? ja miałam takie cholerne skurcze, ale myslę, że to żoładek... ale jak to ma tak boleć to ja nie chcę...hmm..troche sie uspokoilo..polezalam i jest teraz w miare ok. kurde tak bolacych skurczy jeszcze nie mialam..i rodzic to ja chce ale przed 20 wrzesnia jak moj E bedzie na urlopie![]()
Malpko , Justyna witajcie w domku![]()
Tosia ja uwielbiam racuchydzis cos nie mam apetytu ale moze to i dobrze bo za duzo przytylam.
Agim napewno w domku lepiej![]()
cos Maja sie nie odzywa..moze w szpitalu jest.
Ty to ona zdrowo walnięta jest....no ale z drugiej strony, dobrze,że przyniosła...cichcemPysia, zapraszam bardzo chętnie się podzielę, bo teściowa chyba wyczuła i zrobiła swoje... o jej.... znowu to samo.. i co.... zniosła mi i położyła w mojej kuchni nic mi nie mówiąc... zaraz sie muszki owocówki zalęgną... no i chyba zrobiła, zeby M mógł porównać gdzie było lepiej![]()
małowodzie, niuńka nie ma już zbyt dobrych warunków , skierowanie wypisane i jutro ok. południa mam się stawić. A czy zrobią tylko ktg, usg i odeślą czy już zostawią na oddziale to zobaczymy. Przestraszyłam się kurde, bo w środę (czyli dwa dni temu) było prawie na granicy, ale jeszcze ok z wodami...