Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A swoja droga to chyba tylko ja narazie jestem tyle juz po terMie(juz 4 dni) i nic kurcze zadnych oznak porodu nawet mala jak fikala ostro tak bez zmian nadal fika
oj chcialabym zeby juz cos ruszylo:-(
a jak cos to na kiedy masz wywolywanie?
No i znowu mam zrąbany wieczór przez teściową. Otóż kochane moje do niej naprawde nic nie dociera. Najpierw jak zwykle gadała do śpiącej małej potem wpierniczyła sie bez pytania nam na spacer i oczywiście wózek prowadziła a ja sie czułam jak piąte koło u wozu. Na koniec spacerku na którym nadawała jak zepsute radio powiedziała do Anielki tak " teraz możemy pogadać bo tatuś jest zazdrosny że ze sobą gadamy i mi zabronił mówić do ciebie jak jesz" Dziewczyny ja poprostu wymiękam.
Cześć
Tomaszek znów jest w szpitalu. Dziś przestał oddychać, na szczescie był podłaczony monitor oddechu więc mogłam szybko zareagowac. Własnie wrociłam ze szpitala. Tomaszek miał robione RTG i prawdopodobnie ma wade pluca i torbiele. W poniedziałek zrobią tomografię i prawdopodobnie wysla małego do Poznania. Lekarz powiedział ze moze byc konieczne usuniecie tej czesci płuca. Jestem załamana. Wiem ze powinnam byc silna dla maluszka ale nie daje rady. najchetniej oddałabym mu swoje płuca gdybym tylko mogła. Dlaczego takie malenstwo od poczatku musi tyle wycierpiec?
Dziewczyny proszę, trzymajcie kciuki, żeby jednak ta tomografia nie wyszła tak zle...

i co ja głupia pomyślałam ehh no nie wyśpie się i straszaki się skończyly a ja zasnęłam , ehhh ja durna muszę własne myśli pilnować
mój też miał problemy na początku i teraz też sie pojawily ale odkrylam , że blad tkwil w przystawianiu jak chwycisz piers od spodu gdzie jest najciezsza to dziecku łatwiej przytrzymaćCześć!Witam znowu.U nas kłopoty z laktacją są.Mała chce cyckać i nie może brodawki złapać,czasem jednak udaje jej się b.ładnie ale zazwyczaj jest straszny płacz.Dzisiaj została zarejestrowana bo cały czas nie mogliśmy porozumieć się w kwestii imienia.
A tak chciałam zapytać które z Was urodziły i udzielają się-byłabym wdzięczna bo na razie widzę dużo mam w 2 paku.
Czy Anja78 pisze jeszcze z wami-ja znam ją ze styczniówek 2008.
cierpliwości zyczeNo i znowu mam zrąbany wieczór przez teściową. Otóż kochane moje do niej naprawde nic nie dociera. Najpierw jak zwykle gadała do śpiącej małej potem wpierniczyła sie bez pytania nam na spacer i oczywiście wózek prowadziła a ja sie czułam jak piąte koło u wozu. Na koniec spacerku na którym nadawała jak zepsute radio powiedziała do Anielki tak " teraz możemy pogadać bo tatuś jest zazdrosny że ze sobą gadamy i mi zabronił mówić do ciebie jak jesz" Dziewczyny ja poprostu wymiękam.
![]()
Oj weźcie ją w obroty bo inaczej wam życie zbrzydnie, może jej własną bronią ja pokonacie, a dziś to jedź na wieś ale do znajomych na kawkę i teściową może omincie szerokim łukiem . Wspólczuje widać że kobieta jest bardzo zaborcza- a na takich trzeba niestety ostro reagować .