Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurde...odchodzi mi czop..kurze bialko podbarwione na brazowo..bylam siku i jak wyszlam z toalety to poczulam ze cos mi wypadlo..i taki glut na wkladce. zaczynam sie bac;///
kOCHANA ja też tak miałam,ponoć to normalne....a ja już na prawdę brałam dużo insuliny!.Dopóki nie masz spadków(70-50) to jeszcze nie jest żle....,powiem ci kalcha jak możesz zrób sobie wyniki na obecność ketonów,bo one są grożniejsze niż cukier....
Małgoś trzymam kciuki....kurde...odchodzi mi czop..kurze bialko podbarwione na brazowo..bylam siku i jak wyszlam z toalety to poczulam ze cos mi wypadlo..i taki glut na wkladce. zaczynam sie bac;///
Witam was kochane,
dziś wyszliśmy do domku
Maksiu to mały smok, teraz śpi ale zapowiada mi się nocny marek, w dzień nie ma siły w nocy cyca by non stop ciągnął.
No ale pomału go jakoś przestawię
Zajrzę później, pozdrawiam
no prosze, atk marudziła kiedy, kiedy .. i proszę:-) Gratki wielkie:-)WITAM !!!!
Maja888 09.09.2010 o godz.23:40 urodziła śliczna córeczkę
pozdrowienia ze szpitala!!!
dla zainteresowanych nr tel 517 662 328
kurde...odchodzi mi czop..kurze bialko podbarwione na brazowo..bylam siku i jak wyszlam z toalety to poczulam ze cos mi wypadlo..i taki glut na wkladce. zaczynam sie bac;///
Jeszcze kilka dni temu było ok ale po pobycie w szpitalu, nasłuchaniu się porodów i wiedomości z BB czuje jakąś pustke.. Gdyby te dni tak się nie ciągnęły..