Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kasik ja jak pojechalam do galerii to czulam sie jak pies spuszczony ze smyczy..taka dzika hehe..ale zaszalalam sobie..z moim E jak jezdze to szybko i do domu bo on nie ma cierpliwosci. Co do spacerow to u nas jest podobnie..ja sama z wozkiem i psem a w week E z nami.. No a szwy takie rozmiekczone byly i same wyplynely jak sie podmywalam..normalnie szok. moj Dawid spi na boku..zmieniam czesto raz na lewym raz na prawym..jak poloze na plecach to sie boje ze uleje ale on i tak przekreca glowke na bok.

. A tak na serio to u nas tez zawsze zakupy szybkie, bo mezus ich nie cierpi. Wiec dawniej jak na dłuzsze zakupy to z siostrami szłam. Kasik u nas wyszedł przykurcz prawego uda i tez pieluchowanie nakazane i odpowiednie noszenie...wklejam fotke;-)dziecko powinno jeszcze bardziej leżec ale reka mi juz dretwiala;-)jedna reka popieramy krzyze a druga główke. nożki obejmują brzuch:-) mozna tez kłaść tak na swoim brzuszku. na boku nie zalecaja spania ortopedzi ale ja Miśka tylko tak kładłam przez ulewanie i na szczescie bioderka ok. Warto kłaść na brzuszku a nózki podginac jak żabkaZobacz załącznik 293623Zobacz załącznik 293622

kasik mi dziś powiedziała ze następna moze byc skojarzona, ale ze skojarzonych juz nie można wrócic na ten normalny tryb, no i nie dostałam takiej tabeli, poszukam sobie na necie . a ta na wzb ostatnia to tez skojarzona skoro to tylko 1 szczepionka i też tgrzeba ją wykupywac?

....U mnie ciut lepiej...moja psychika powolutku nabiera sił;-). Złożyłam podania wszędzie gdzie się dało....i zostało czekanie....dam jeszcze ogłoszenie,że posprzątam pomyję okna.....nawet będę mogła przygotować jedzonko na święta aby tylko na mleczko i pampersy zarobić....Mówię wam ciężko to przechodzę,ale jak patrzę na synka to mi dodaje to siły....ja już od 3 rano nie mogę spać....to chyba bardziej z nerwów....
....BUZIACZKI DAL WAS WSZYSTKICH A SZCZEGÓLNIE DLA DZIECIACZKÓW!

powiedzcie mi dziewczyny bo ja już nie pamiętam czy na usg bioderek trzeba miec skierowanie od rodzinnej???