• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2011

reklama
Dzięki dziewczyny! Ja się chyba powoli zbieram do szpitala, bo jednak 70 km przede mną do przejechania, a skurcze regularne co 10 minut już mam od półtorej godziny..Mam nadzieję, że TO NAPRAWDĘ TO!!!!

Witam, :)

My od wczoraj już w domku. A dziś już zawitała do nas położna:).
Mały jest słodki i podobno podobny do mnie;). Niestety nie mam pokarmu i karmię butlą, ale pracujemy nad tym. Najważniejszy jest spokój mojego maluszka.

Nanusia super, ze w domciu jesteście:-)
Dziewczynki niektóre z Was mają huśtawki dla maluszków, mozecie pomóc mi wybrać jakąś dobrą:-) u męża w pracy jest tradycja kupowania prezentu dla dzidziusia narodzonego kolegów, mozemy wybrac co do 500zł, a ze chciałam sama zakupić huśtawkę tańszą to teraz mam możliwość wyboru fajniejszej:-) przesyłam linki tych któe mnie interesują, jeśli możecie dać swoje opinie to będę wdzięczna:-)
NOWOSC - HUSTAWKA SLONIK DELUXE BRIGHT STARTS 6941 (1833023492) - Aukcje internetowe Allegro
PROMOCJA!!! Huśtawka Fisher Price 2w1 -NOWA (1837277915) - Aukcje internetowe Allegro
HUŚTAWKA BUJACZEK FISHER-PRICE PRZYTULNE GNIAZDKO (1843167712) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA DELUX 3W1 LEZACZEK POZYTYWKA (1834882559) - Aukcje internetowe Allegro
Na razie tyle.

Ola to i ja trzymam kciuki i strasznie zazdroszczę rozpoczynającej się akcji.

Bigchild, Bachsy nie zapominajcie o mnie biednej, też ciągle czekam:-(
Byłam znów na KTG i nic się nie dzieje, załamka normalnie. Prawdopodobnie poniedziałek lub wtorek do szpitala, ale ja chce urodzić wcześniej!!:szok:

Dziewczyny zobaczycie rozpakujecie się jeszcze do końca tego tygodnia:-) trzymam kciuki za Waszą trójeczkę a raczej szósteczkę;-)no chyba, że jakieś podwójne kinder niespodzianki będą hihi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry