Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bluetooth... uwierz mi gdybym miala wybor wyprowadzila bym sie stad.... Ona lubi tez sobie wypic, ostatnio na slubie kuzynki mojego M., jego tata wrocil o wlasnych silach, a jego matke musieli prowadzic... w tygodniu takze lubi sobie wypic (w szafce musi stac zawsze wodeczka, albo piwko) i na wypadach do rodzinki, ale nie mojej tylko mojej drugiej polowki. Nienawidze jak ona sie nachyla, albo bierze na rece mojego synka, a jej z papy czuc ten smrod alkoholu albo papierochow, wrrr.... jestem zla synowa?
Ehh dobrze ze moj tyle nie pije tylko max. 3 piwa w tygodniu, a czasami zadnego :-).
Wiecie co jak juz sie zale to kiedys tesciowka przy 2 ciotkach ze strony M. powiedziala "Maly nie placze przy mnie, a jak mame zobaczyl to plakal"Wszystko we mnie chodzi jak ona bierze malego na rece, ale to nie tak normalnie go nosi, tylko przytula do piersi jakby byla jego matka... a ja mam takie dziwne moze przekonanie ze w ten spodob powinny tylko mamy i tatusiowie dzieci tak robic a nie babcie, czy ktos inny... Kiedys powtarzala "Jak tam moje dziecko?"..............
Wczoraj pokazalam tesciowej stopki mojego malego, mowie zeby zobaczyla jakie slodkie sa, a ona na to: "O Boze jakie duze stopy ma". Wiecie co ze zlosci przed chwila zmierzylam mu i ma 8 cm, to tak duzo? Ile maja Wasze bobasy?
to Twoje dziecko i masz prawo się odezwać, jak będziesz bierna to ona zawsze bedzie Cię tak traktowała....niestety.
musze powiedziec ze uzywamy teraz pieluch dada z biedronki i jakos nam nie sluza. Nie wchlaniaja tak jak pampersy i czesto cos wyleci bokiem, dlatego wiecej ich nie kupimy. A w ogóle to nie wiem czy to jest normalne ale caly czas ostatnio maly robil ok 5 kupek na dobe a przez weekend praktycznie co karmienie i nie wiem skad taka nagla zmiana..

no i lepsze od Huggiesów na przykład. Jakoś dla takiego maluszka wolę na razie Pampki ale myślę, że jak będzie większy to na pewno kupię nie raz.
kupki, siuśki, bekanie... 
oj oby mi nocki nie zarwał