magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
A mój smyk charczy jakby mu cos w gardle było i tak jest zauważyłam odkąd zaczęła się ślina pokazywać i czasem mu w nosku też furczy jakby miał katar ale jak ssie to już tak mu nie rzężi i nosek cysty jest.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Klementyna mogę wiedzieć dlaczego nie chcesz szczepić dzieciątka?
. No i po13tej mnie ścięło spanie. później zerknę do was, teraz idę poprasować troszkę. Pogoda się popsuła, zimno, mokro. Robiłam młodej wyniki krwi, ma za wysoki poziom hemoglobiny, za niskie limfocyty i coś tam jeszcze (nie mam kartki przy sobie a tyłka nie chce mi się ruszać), jutro się dowiem co z czym się je. Miałam nie czytać, co to może oznaczać, żeby nie fiksować, ale coś mnie podkusiło i... więcej nie czytam. Odchylenia od normy nieznaczne więc chyba nic takiego.
nic dziwnego, że mnie plecy bolą...30dag w tydzień 
ale byłam z obu dumna.Bo nie widzę sensu w atakowaniu nie rozwiniętego jeszcze układu immunologicznego wirusami, wprowadzanymi do organizmu poprzez ominięcie naturalnej bariery ochronnej. Najpierw wizyta u neurologa, który stwierdzi czy z dzieciątkiem wszystko ok, a to jest w stanie ocenić prawidłowo dopiero po 3 miesiącu życia dziecka. Na szczepienia zawsze jest czas, kalendarz szczepień jest tylko poglądowy, nie można wszystkich dzieci wrzucać do 1 worka bo KSz. tak mówi. i mam złe oświadczenia po szczepieniu starszego synka więc teraz jestem bardzo ostrożna jeśli chodzi o kwestię szczepień.
Projektor też fajny, dzięki Tobie przypomniało mi się, że ja też mam taki projektor który wyświetla serduszka, już go odkopałam, sprawdzę czy zajmie tego mojego Wojtka choć na chwilę.