Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A psikasz troszkę wody morskiej albo soli fizjologicznej do noska przed czyszczeniem? Jak psiknęłam dzisiaj wody morskiej to glutki same wskakiwały do aspiratora:-)
ja mam ten pas Pani Teresa zakładany przez nogi i go lubie nie pozostała mi obwisła skóra i dodatkowo cwicze wiec nie jest źle. Ale ja go stosowałam po 5 dniach od poroduDziewczyny, zabieram się za kupno pasa poporodowego. Wiem, że niektóre z Was używają tego pasa Pani Teresy. Jak się sprawuje? Warto go kupić czy może szukać czegoś innego? No i czy macie ten poporodowy, zakładany przez nogi czy ten brzuszny na rzep?
ja mam ten pas Pani Teresa zakładany przez nogi i go lubie nie pozostała mi obwisła skóra i dodatkowo cwicze wiec nie jest źle. Ale ja go stosowałam po 5 dniach od porodu
Rece mi odadaja - nie wiem od czego to i jak pomoc :-(Gdybys byla zainteresowana tym przez nogi w rozmiarze s bialym to ja mam na zbyciu niesmiganyDziewczyny, zabieram się za kupno pasa poporodowego. Wiem, że niektóre z Was używają tego pasa Pani Teresy. Jak się sprawuje? Warto go kupić czy może szukać czegoś innego? No i czy macie ten poporodowy, zakładany przez nogi czy ten brzuszny na rzep?
Ja nie uzywalam bo nie potrzebowalam.Gdybys byla zainteresowana tym przez nogi w rozmiarze s bialym to ja mam na zbyciu niesmiganyJa nie uzywalam bo nie potrzebowalam.
:-)