mambusia
zakręcona optymistka ;)
Misiako – ładnie to ujęłaś hi hi „ambitna”… dobre… chyba tez mi się bardziej podoba to określenie 
Kate – kurcze jak tak czytam te wszystkie nieszczęścia, które spotykają innych dziękuję panu Bogu za to co mam… biedny chłopczyk… bezbronny, chory i do tego opuszczony. Poj… życie…
Madzieńko – oj tak –takie pobudki jakie funduje mi mój synuś to rewelacja… nie mam nic przeciwko, żeby tak już zostało
hehe No i na marginesie – Kamisio zasnął o 20:00 z pieluszką i śpi do teraz
Magiczna pielucha działa
Dziękujemy ciociu Madziu
hehe
Bebzoniku – ileż to musiałam się nawalczyć o tę „machinę” hi hi Wiecznie przy zlewie stałam
No ale jak widać marzenia się spełniają hi hi Na razie jeszcze muszę obcykać jakie tabletki są najlepsze, czy dawać sól jak daję tabletkę i czy musi być nabłyszczacz … kurcze człowiek całe życie się uczy … może coś mi podpowiecie w tych kwestiach?
Było by mi bardzo miło hehe
Kate – kurcze jak tak czytam te wszystkie nieszczęścia, które spotykają innych dziękuję panu Bogu za to co mam… biedny chłopczyk… bezbronny, chory i do tego opuszczony. Poj… życie…
Madzieńko – oj tak –takie pobudki jakie funduje mi mój synuś to rewelacja… nie mam nic przeciwko, żeby tak już zostało
Bebzoniku – ileż to musiałam się nawalczyć o tę „machinę” hi hi Wiecznie przy zlewie stałam
a kasę pewnie już na koncie ma albo dawno wydała. Wkurzają mnie tacy ludzie, ja też sprzedawałam na all ale najpójźniej na drugi dzień rano po otrzymaniu przelewu wysyłałam paczkę. Wystaw jej odpowiedni komentarz, niech ludzie wiedzą co to za babsztyl.
a zmywarki nie mam gdzie wstawić