ciężaróweczka
Fanka BB :)
ogólnie jestem z pomorza
mieszkam z narzeczonym i teściem, wiec jesli potrzebujecie sposobu na glupiego teścia służe pomocą
moja corka mam śliczna córeczkę i problemy z nią związane, ale to taki słodki ciężar
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja przez to niejedzenie mam już 14kg w dół i spodnie z d....mi spadają które miesiąc temu kupiłam, teraz je ściągam bez rozpinania
ale z tego akurat się ciesze.
oj musze coś popatrzyć w przepisach bo długo nie pociagne na takim jedzeniu.

bebzonik różne zapachy miałam, może przewrażliwiona jestem
dzięki dziewczyny, miło mi:-) żeby jeszcze jakiś aparat porządniasty mieć... ale nie zdjęciowo wam pokażę jeszcze gorące;-) buciory
Miki – tak więc obie raczkujemy w temacie zmywarkiTakże uczę się od doświadczonych koleżanek
Przygotowania do chrzcin powoli nabierają tempa… Dzisiaj było pucowanko domku a w tygodniu zakupy, później gotowanie i pieczenie
Oby wszystko się udało…
Asiu – ale extra pomysł… także z ogromną chęcią wykąpała bym się z moim brzdącem w wannie… Kurcze no ale teraz mnie podkręciłaś… Kocham wodę i także myślałam o basenie z małymTylko woda powinna mieć odpowiednią temperaturę prawda?
(woda w basenie)
![]()
sama się sobie teraz dziwię jak ja to zrobiłam, urodziłam 20 września, 26 wyszliśmy do domu ze szpitala a 2 lub 3 października miałam pierwsze zajęcia na uczelni - 60 km od domu, studia zaoczne wiec od rana do wieczora. Teraz bym się już chyba nie zdecydowała żeby tak zrobić.
co do storczyków to one lubią niezbyt jasne i słoneczne pomieszczenia, nie muszą mieć słońca - lubią nawet łazienki. Ja mam ich w domu prawie 30 sztuk /nie mam innych kwiatków ;-)/ i te, które stoją na parapecie muszę zasłaniać przed słońcem bo pali mi liście i bardzo szybko przekwitają /mam bardzo słoneczne mieszkanie/ . W łazience kwitnie już prawie rok bez przerwy![]()
Fajnie, że Wasze skarby tak ładnie śpią. Nasza śpi tylko u mamy na rękach i na dworze. Zupełnie nic się nie da zrobić w domu. Czy ktoś też tak miał. Powiedzcie, że to się kiedyś skończy.