ciężaróweczka
Fanka BB :)
WitooooooooooojWitam. Dziś idę z Radkiem na wizytę ciekawa jestem ile już waży i mierzy a z Krystkiem zostaje wujek. Jak wrócę to więcej napiszę.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitooooooooooojWitam. Dziś idę z Radkiem na wizytę ciekawa jestem ile już waży i mierzy a z Krystkiem zostaje wujek. Jak wrócę to więcej napiszę.![]()
,ciekawa czy cie mały zaskoczy z wagą 
Wojtuś po wczorajszym dobrym dniu zasnął po 21 jak nigdy ale niestety o 24 już się obudził i tak co dwie, półtorej godziny do 7:30
Masakra. Nie wiem czy on kiedykolwiek zacznie normalnie sypiać.

Taki atak pojawia sie raz dziennie o roznych porach i nie bezposrednio po jedzeniu. Jestem strasznie tym przerazona bo nie chce wiedziec co by bylo gdybym tego nie uslyszala lub nie zauwazyla
Wiem ze to pewnie nadmiar sliny ale czy to ze ona sie raz na jakis czas tak dusi jest normalne?
W nocy to spie jak trusia i tylko naslu****e. Chyba od dzisiaj bedzie nosila snuze bo inaczej nie dam rady :-(