Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na mnie podziałało bo na pewno mam więcej pokarmu niż miałam, aż po wielkości piersi widać ;-)dziękuje wam wszystkim za pocieszenie niby wiem że krzywda mu się nie dzieje ale boje się ze karmiąc butlą nie mędzy między nami tej więzi.. no nic płacz tu nie pomoże będe go dostawiać ile mogę..
klementynka a o co chodzi z tym 77-55-33? za jednym razem odciągać wszystkie 3 sposoby??
my już po szczepieniu 5w1 + żółtaczka maly troszkę popłakal a teraz śpi..
teofilesiu a prubowałaś z maskotką imitującą bicie serca?? maja ma jeszcze szum i 2 melodie relaksujące i mały zaczoł zasypiac z nią sam w kołysce Cloud B # ŚPIĄCA ŻYRAFA - Bicie SERCA MATKI # 7373 (1916246488) - Aukcje internetowe Allegro
klementyna
ty masz podobnie z karmieniem jak ja,moja mała też coś mi przy cycku cuduje.
tyle że dzisiaj tonaprawego cycka ma bunt kompletny.
kurcze ja to troche zaniedbuje tą laktacjebopowinnam odciągać jak mala nie doje a nierobie tego żle mi ztym, ale ciągle coś robie, mówie sobie za chwile za chwile, i zachwile kolejne karmienie i tak dalej.
eh musze spróbować to rozchulać bardziej może wtedy małą będzie chciała jeść.
Ostatnio tez zauwazyłam że spacer dobrzewpływa na ilość pokarmu, po 2 godzinach spaceru mam o wiele więcej mleczka niż po 2 godzinach siedzenia w domu.
Ja małej śpiewam "na wojtusia z popielnika..." i "mama ziarnko zasadziła" śpiewam na zmiane i coraz wolniej i ciszej i zazwyczaj ładnie usypia a potem włączam z komórki szum Uspokajacze niemowlaków - sharaque - Chomikuj.pl i przy tym zasypia juz na amen, jak mim po południu się budzi i nie chce usypiać a oczka się kleją to też szum i śpi odrazu. Moja mama mi marudzi że dziecku tym zrobie sieczke z mózgu, ale kurcze no bez przesady sobie mysle, przynajmniej mam wyspane dziecko.
byłam dzisiaj w galeri dominikanskiej na zakupach w cerrfurze i nigdy więcej szału dostane, ludzie w jakimś amoku wózka nie widzą dzrzwiami we mnie walą, no koszmar, ale musiałam ten ebon z pieluch wykorzystać.
Iwidziałam pieluchy pampers roz 3 150 sztuk za 79,99 zł.
ja dzisija ciasto zrobiłam, obiadki ( dla siebie oczywiście nie bardzo, ale cos podjem ztego co jest) i jestem wykończona.

hmmm chyba i tak ja dzisiaj poprosze zeby spojrzala ile one tam kosztuja i kupila pake. 
Super uczucie miec ja tak blisko a z drugiej strony rece wolne, wozka nie trzeba wozic i do tego wszedzie sie czlowiek bez problemu zmiesci :-) Bardzo nam sie nosidelko spodobalo i co najwazniejsze mojemu M tez wiec bedziemy ja pewnie czesciej tak nosic.a u nas już były dzisiaj. Ale w tej promocji kasa wraca lepiej wychodziły. Ostatnio też w super pharmie kupiłam za 30 zł paczke ale mniej w paczce.aSIU U MNIE W GAZETCE TE PIELUSZKI MAJĄ BYĆ OD 12 DO 17 LISTOPADA
Sorki za CAPSA ale pisze jedna reka