Sińka – trzymam mocno kciuki

Masz racje – próbuj

Na pewno się uda
Wrześniowa – no Wojtunio cudo… mamusi prezencik zrobił

Super!
Nanusia – dzielna mamusia z Ciebie … tak trzymaj a synuś podziękuje Ci za Twoja miłość
Madzia – nooo dzisiaj widzę większość maluszków jest grzeczna… rewelacja!
Bluetooth – kołysanka działa to najważniejsze heh to nic że czasem człowiek ma już dosyć hehe, ja nie wiedzieć czemu śpiewam…. poszła Karolinka do Gogolina hihihi No i trzymamy kciuki za wypisanie recepty

Kurcze mam także nosidełko… muszę koniecznie wypróbować
Klementynko – ooo taak popieram-tak by mogło być do wiosny… pogoda CUDNA!
Asiu - odpocznij troszkę… wykończysz się – tyle biegasz słonko… a kultura ludzi pozostawia czasem wiele do życzenia… ech…
Nalka – uff dobrze, że już po wszystkim i masz to z głowy… ale niezłą kasę z Ciebie ściągnęli… nie ma co… Najważniejsze jednak, że wszystko dobrze się skończyło i czujesz się lepiej

Jejku Wy wszystkie takie dobre mamusie jesteście i lubicie szydełkować… brrrr ja nie cierpię hehe Oj zołza ze mnie chyba ;P Gotować tez nie lubię, piec także… Nie mam do tego cierpliwości. Robię to bo muszę

Miałam być chyba facetem.

Dobrze mi idzie majsterkowanie, tapetowanie itd.

Zauważyłam, że od kilku dni Kamiś po 16:00 robi się okropnie marudny i płaczliwy. Pomyślałam, że to faktycznie kolki… Po Sab Simplexie jest super i zasypia

Biedaczek…
No a u nas powoli przygotowania do chrzcinek… Jutro wielkie zakupy. Znając jednak życie i ludzi to przed wolnym piątkiem będzie jazda bez trzymanki… Tak więc jutro Kamiś do koszyka i fruuu na zakupy

Kocham hipermarkety hehe Koło nas jest ich w brud… Naokoło pełno i jeszcze na węźle - tuż obok ma być wybudowany największy w Polsce i prawie w Europie „Europa Centrum”… Raj dla mnie

;P