Cześć,
produkujecie ładnie

ale jestem na bieżąco
dziuba, mój to w domk chodzi jak mysz pod miotłą, bo jak mi małą obudzi to ja się chowam pod kołderkę i zostaje tylko tatko do opieki
magda1977, jak tak małż się czuje ? przeszły dolegliwości
kasiula11, fajnie że Twój małż na spacerki z Wami chadza, bo mojemu zawsze nie podrodze, tyle że on z psiakiem chodzi 3x dziennie wiec już go nie ciągam na smyka
misiako, ja też już od jakiegoś czasu jem wszystko. Nawet przestałam się zastanawiać z mogę czy nie i tak żyje się owiele łatwiej

jak zakupy ?
OLA368, jak dalsza nauka smodzielnego spania? nie dajesz małej nawet smoczka ? dzielna dziewczynka

trzymam kciuki za dalsze nauki
outstanding, ojjj tak, masz racje, dobrze że już są z nami nasze skarby
mambusia, grzeczny synuś i jaki zimnolubny

chyba i ja muszę zacząc do kościółka chodzić, jakoś ostatnio na bakier z tym u mnie, a chrzciny zbliżaja sie dużymi krokami...
a z Ciebie to carownica i jeszcze pamiętniki wapirów oglądasz ?

ooo hhmmm tylko zasem nie pomyśl o mnie źle ha ha ha ha ha !!!
nanusia82, zakupy udane

zazdroszczę, ja wczoraj też byłam, ale niestety klapa po całosci...
kasiula11, kurcze jak Wy to robicie ? bez smoczka.. bez pieluszki... szok, jestem pełna podziwu!
wrześniowa, ależ z Ciebie wzorowa uczennica

jak Ty to robisz? tyle czasu spędzasz przy Wojtusiu i jeszcze jakie łądne stopnie ? gratuluję!
jak nocka ?
U nas nocka jak zwykle, jedna pobudna o 5 czyli nudy ha ha

, ale wydaje mi sie że małą sobie troszkę przestawia godziny spania, a dokłądnie to chyba wycina sobie jedną drzemkę.Będziemy musiały od nowa nauczyć się nowych godzin. Po za tym byłam wczoraj na zakupach... totalna klapa bo wróciłam z niczym. Kurtka która mi sie podobała kosztowała 1100 zł a buty 600 więc bede nadal chodzić w tym co mam! eh ta nasza polska i te ceny! szlak mnie trafia! Odciągnełam mleczko zostawiłam tatusiowi i co? wróciłąm wcześniej niż miałam wrócić. Kupiłam małej na allegro taka ramkę
http://allegro.pl/ramka-z-glina-z-grawerem-imienia-lub-wierszykiem-i1934525601.html na odcisk rączki i stópki, może którejś z Was się spodoba, szkoda ze nie weidziałąm o takimś czymś wcześniej, zaraz po urodzeniu. Mała śpi a ja gonie pod prysznic. Jakaś pogoda do bani, ale spacerek musi być!
Miłego dzionka życzę.