• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

reklama
ja z objawów to głónie senność i bardzo syzbko się męcze.

Za to nad ranem dorwala mnie mega migrena:( nie fajnie bylo, ale na szczęście przeszło.
O 16 ide po wyniki bety i zaczynam się coraz bardziej denerwowac.

na pewno wynik bedzie dobry:) nie martw się.

mnie wczoraj ginekolog uspokoił jak potwierdził ciążę. Ale też nie do końca bo to jeszcze wcześnie jest.
17.01 mam pierwsze usg.

Hello ja tez dzisiaj po wizycie nawet nie wiem czy mozna było to nazwac wizytą bo wypełniłam tylko papier ze swoimi danymi plus ostani dzien @ i oddałam w recepcji i teraz mam czekac na list od położnej na kiedy mam wizyte troche to pokrecone :( i zazzdroszcze Wam normalnych wizyt lekarskich.
Kinga to z twojego synka ranny ptaszek :)
Ja z dolegliwosci ciążowych mam bolące piersi i od dzisija zaczeło mnie jakos mdlic wczesniej miłam ból brzucha ale ogolnie jest ok :)

Jutro idę na drugą betkę sprawdzić czy przyrasta prawidłowo a za tydzień w czwartek do gina.I bardzo się cieszę, że moja noworoczna "niespodzianka" rośnie zdrowiutko:))

Jutro idę na drugą betkę sprawdzić czy przyrasta prawidłowo a za tydzień w czwartek do gina.I bardzo się cieszę, że moja noworoczna "niespodzianka" rośnie zdrowiutko:))
Dosia super ,ze beta wyszła ok i dzidzius prawidłowo sie rozwija.
Asia wszystko bedzie dobrze nie stresuj sie. &&&&&

reklama
U mnie z dolegliwości jak na razie tylko męczliwość straszliwa, no i wczoraj senność. I mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez mdłości, bo 13 stycznia lecę do Pl i nie wyobrażam sobie tej podróży z takimi "przyjemnościami".

Fleur idzie się przyzwyczaić do tutejszego systemu opieki nad ciężarną. Ja w każdym razie byłam bardzo zadowolona w poprzedniej ciąży, że nie muszę co chwila biegać na jakieś wizyty i badania. Jedyne czego żałowałam to mała ilość usg.

A w ogóle to właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka też w ostatnim czasie zaszła w ciążę :) Termin ma na 18. sierpnia i spodziewa się bliźniąt. A mnie dziś od samego rana bliźniaki chodziły po głowie, aż się zaczęłam zastanawiać, czy nie jestem w ciąży mnogiej ;) Ale widać koleżanka mi telepatycznie wiadomości wysyłała ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry