• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

czarnulka28 - głównie pracuję w laboratorium zakładowym, ale robię tez powoli uprawnienia (to jednak dłuuuuuga droga), właściwie to w tej mojej pracy bardzo różnymi rzeczami się zajmuję dużo by mówić
tusienka - jeszcze się pewnie napatrzysz, ja odkąd zobaczyłam ten pęcherzyk to i tak ciągle mam wątpliwości czy to na pewno będzie dzidziuś, czy moze jeszcze nic z tego nie wyjść i boję śie powiedzieć rodzinie. Moi rodzice są już dziadkami ( mój brat ma 2 dzieciaczków) ale przy każdej okazji mówią nam, ze chcą więcej. Rodzice mojego męża nie są jeszcze dziadkami i tez nie chciałabym im dać jakiś nadziei a potem mówić, ze nic z tego.

reklama
Dora_M no nie wiem, czy się tak napatrzę, bo tu, jak już wcześniej wspominałam robi się tylko trzy badania usg. W sumie mogłabym pójść na badanie, jak będę w PL, ale będę bez Małża, a chciałabym, żeby i on był przy tym, więc pewnie będę czekała, aż do mnie doleci. A to będzie pewnie dopiero w marcu :(

Kurcze jak ja wam zazdroszcze tych wizyt (chyba juz o tym pisałam ) ;-) ja jak narazie moge liczyc tylko na testy .
I tez jeszcze nikomu nic nie mówilismy .

Tusienka rzeczywiście mieszkamy od siebie rzut beretem :-)
To teraz coś o mnie, od ponad trzech lat mieszkam w stolicy Irlandii Północnej - Belfaście. Mam 3 letniego synka Oliverka (tak się złożyło, że jestem tą jedną na osiemset co urodziła dziecko z zespołem downa) i niespełna roczną córeczkę Jessicę :-) Planowałam starać się o trzecie dziecko od grudnia 2011 roku, ale życie zadecydowało za nas inaczej :-) Jak na razie jestem przerażona jak sobie poradzę z trójką maluchów, ale wyjścia nie ma i musimy sobie dać radę (cała rodzina jest w Polsce i jak dla mnie to dobrze, bo by mi życie zatruli :-p ).
A z Paulą będziemy miały dzieciaczki ze stycznia 2010 i z września 2011 :-) Znamy się już z innego wątku :-)

witam:)
widze ze juz przeniesli watek:) fajnie

pozdrawiam was i milego dnia zycze
ja syna zawiozłam do przedszkola
teraz bede sie wylegiwać jeszcze :)

Dzień dobry!!:))

Kacha_Wawa jeszcze raz moje wielkie gratulacje!!
:))
Cieszę się, że jesteśmy tu razem :D
Tylko powiedz dlaczego nie mówiłaś nic, że teraz już 3 dziecko?? :) Kiedyś mówiłaś, później temat zamilkł... :))
Ale fajnie, że się udało!! :))

Kinga i mnie się podoba ten wątek :) super, że w końcu na właściwym miejscu!!:)
I teraz do 10 spac będziesz... Takiej to dobrze!! ;)

Fleur jeszcze trochę i będziesz miala wizytę :))

Sawi gratuluję udanej wizyty!! :)
Ładnie dzidzia rośnie... :))
Za rady dziękuję, zaraz poczytam, bo mnie tez coś chwyta :(
Tobie zdrówka !! :)

asiek walcz!! Uda się!! :) My tu na relacje czekamy!! :)

Dora życzę, żeby udało Ci się szybko iść na chorobowe... :) Na pewno się uda :) teraz lekarze dają od początku często... :)

Dziś mam piękny, wzruszający dzień :)
Mój Synek kończy rok :) moje maleństwo już ma roczek... :)
Od wczoraj chodzę i ryczę... Mąż się ze mnie śmieje, ale i wkurza Go to :))
Facet, nie rozumie... ;)
Choć dziś rano też wstał ze łzą w oku :))

Do lekarza idziemy w piątek, mam nadzieję, że coś widać już bedzie... :))

Miłego dnia Wam życzę!!:)

Ostatnia edycja:
liste wrzesinówek robimy na pierwszej stronie tego wątku czy zupełnie na nowym?
może odrazu do listy dopiszemy terminy porodu?jak uważacie?
no i jakieś galerie fotek moze ustawimy (brzuszki,usg) a także inne rodzinne (my partnerzy,dzieci) co myslicie

reklama
Hej!

Nareszcie osobne pod-forum ;)

Ja dziś niewyspana. Chętnie poleżałabym jeszcze w łóżku, ale wątpię, żeby moje Małe szczęście mi na to pozwoliło - zwłaszcza, że teraz pełen werwy gania za kotem...

Paula_zg przyjmij moje najserdeczniejsze gratulacje i życzenia dla Jubilata :)

Sawi listę lepiej zrobić na osobnym wątku. A co do galerii to najlepiej na jakimś wątku zamkniętym, żebyśmy tylko my miały do tego dostęp :) Na czerwcu 2009 tak jest i uważam, że to fajny pomysł :)

Miłego dnia Dziewczyny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry