Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj Kali fajnie ,ze nasze grono sie powiekszaWitam, gratuluje wszystkim oraz sama dołączam do Was, bo dziś test wyszedł mi pozytywniejeszcze nie mogę do końca w to uwierzyć i bardzo się boję bo mam grypę i od dwóch dni antybiotyki zazywałam :/ (duomox)
to kiedy modelator to zrobi? czy musimy do kogoś napisać??
jak będzie wynik bety to napisze
trochę to dziwnie jest zrobione bo grudniowym 2010 może się przeciągnąć nawet o 2 tyg. a wrzesniowcyh już w tym czasie moze się uzbierac sporo,ale dzięki za inf.jak zniknie podforum grudzień 2010 to Wy wskoczycie na górę
gratuluję zafasolkowania![]()
witaj wśród ciężarówek,oby nas jak najwiecej byłoWitam, gratuluje wszystkim oraz sama dołączam do Was, bo dziś test wyszedł mi pozytywniejeszcze nie mogę do końca w to uwierzyć i bardzo się boję bo mam grypę i od dwóch dni antybiotyki zazywałam :/ (duomox)
dzięki bardzoNapiszcie do głównego Moderatora, do aniaslu. Ona zawsze robi takie porządki :-)