reklama

wrzesień 2011

Witam, gratuluje wszystkim oraz sama dołączam do Was, bo dziś test wyszedł mi pozytywnie :) jeszcze nie mogę do końca w to uwierzyć i bardzo się boję bo mam grypę i od dwóch dni antybiotyki zazywałam :/ (duomox)

reklama
jak zniknie podforum grudzień 2010 to Wy wskoczycie na górę :)
gratuluję zafasolkowania :)
trochę to dziwnie jest zrobione bo grudniowym 2010 może się przeciągnąć nawet o 2 tyg. a wrzesniowcyh już w tym czasie moze się uzbierac sporo,ale dzięki za inf.

Witam, gratuluje wszystkim oraz sama dołączam do Was, bo dziś test wyszedł mi pozytywnie :) jeszcze nie mogę do końca w to uwierzyć i bardzo się boję bo mam grypę i od dwóch dni antybiotyki zazywałam :/ (duomox)
witaj wśród ciężarówek,oby nas jak najwiecej było

Napiszcie do głównego Moderatora, do aniaslu. Ona zawsze robi takie porządki :-)
dzięki bardzo

a mnie dziś muli i ciągle bym spała!

Troche ruchu tu sie zrobiło :)
Kali ja tez z wysp :) jeszcze miesiac temu tez mieszkałam w Londynie :) Wybierasz sie do GP ??Piosenka super.
Sawi u mnie jako tako z dolegliwosciami senna jestem prawie codziennie i pobolewa mnie dól brzucha .Jak Twoja beta?

Fleur ja do Londynu przeprowadzam się za tydzień, obecnie jestem jeszcze w Dublinie :) Jak będę na miejscu zamierzam właśnie do GP sie udać, dowiedziałam się, że GP wyśle papiery do wybranego przeze mnie szpitala i szpital sam się ze mną skontaktuje i zaprosi na pierwsze badania, gdy przyjdzie na to pora.

Kiedyś mieszkałam w Londynie, więc wracam, bo tam lepiej :P

Ostatnia edycja:
Ja tez najpierw musze sie zapisac do gp bo ciagle należe do mojego londynskiego nie wiem czy najpierw bede miała spotkanie z gp czy z położną bo róznie to jest, narazie biore tylko witamimy a usg to i tak bedziemy miały dopiero w 12tyg standardowo .
A my własnie bo 8 latach dalismy noge z Londka ale tesknie za tym miejscem :(W jaka czesc Londynu uderzacie ?

West Hampstead - na początek - a póżniej to się okaże, będziemy dopiero szukać mieszkania, więc jeszcze nie wiemy gdzie ostatecznie wylądujemy :D
wczesniej mieszkałam 2 lata na Kew gardens (Richmond) i lubie te okolice. A Wy gdzie uciekliście?

Ja też biore witaminy, przede wszystkim kwas foliowy, ponoć minimum 0,8mg trzeba teraz brać- mam też multiwitamine, ale siostra mi doradza bym sobie kupiła inne, specjalne dla kobiet w ciąży, bo w tych, które mam niekoniecznie są dla mnie odpowiednie dawki.

reklama
kali my mieszaklismy na pół-Wsch a teraz mieszkamy jakies 40 min od Londka wiec nie jest zle :) ja biore własnie takie specjalne witaminy dla ciężarówek Pregnacare bo tak jak piszesz sa tam juz odpowiednie dawki witamin :) To czeka Was sporo fajnych zmian w 2011 roku :-)
sawi co porabisz kobietko ????? fajny avatarek:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry