Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale opłacało się bo zarobiłam dwa zwolnienia z egzaminów:-) Ogólnie od wczoraj codziennie ok 9 rano pojawiają się mdłości, na szczęście do kibelka nie muszę chodzić ale uciążliwe to jest. W poniedziałek idę na wizytę i powiem szczerze, że się stresuję:-( Co z tymi zamkniętymi wątkami? Nie dostałam zaproszenia jeszcze :-( Idę się ogarnąć i coś upichcić bo mamy gości. Miłego popołudniaAneli ,nie martw sie brakiem objawow, to raczej jest powod do radosci ! Ja w pierwszej ciazy nie mialam absolutnie zadnych objawow i to jest naprawde bezcenne ,ciesz sie swoja bezobjawowa ciaza !!!
ja miałam również stan cięzki,powiedzieli ze jak cisnienie (przy lekach ) skoczy do 170 to będzie cięcie,i doszło do 180 ale ja się zawzięłam i parłam z całych sił i się udało,e: Sawi miałam zatrucie ciązowe i w czasie porodu dostałam stanu rzucawkowego, ogólnie poród miałam bardzo ciężki, ja odpłynęłam, dziecku zanikało tętno. Mój lekarz głupstw nie gada
Po tym co przeszłam porodu siłami natury zwyczajnie się boję... Miałam już 8,5 cm rozwarcia jak zaczęły się złe rzeczy dziać...

), a Olisiński też śpi, ech jaki luzik