reklama

wrzesień 2011

witajcie drogie mamusie,
nie bylo mnie troche ale net mi sie zawiesił i dopiero od wczoraj działa... jeszcze nie przeczytałam wszystkiego co napisałyscie ale duuuuużo tego:)

jezeli chodzi o kreseczke na brzuszku to w pierwszej ciązy wogóle nie mialam i teraz pewno tez nie bedzie:)

u nas pogoda byla piekna ostatnio ciągle wiec wiekszość czasu przebywałam z nikolą na spacerach, rowerze itp... dzis sie cos pochmurno zrobiło :/
jutro mamy w planie grilowanie o ile pogoda bedzie dobra:)

musze wam powiedziec ze z dnia na dzien czuje coraz mocniej dzidzie...bo chyba to dzidzia:) takie coraz mocniejsze przewracanie i to czasem tak ze 3 razy pod rząd..tak jakby moj maluszek się rozciągal:):):)

miłego piatkowego dnia dla wszystkich:*:*:*:*

reklama
Witam piątkowo , pochmurno i deszczowo za oknem ale mój humor jest odmienny przynajmniej na tą chwile.
Wczoraj wieczorem jak sobie leżałam czułam mojego dzidziusia, wcześniej też czułam bąbelki - myślałam że sobie wmawiam te ruchy. Wczoraj było bardzo mocno czuć i długo :-) Mój K też czuł te ruchy śmiał i cieszył jak dziecko :-)
Teraz co chwila przykładam ręce i czuje Maleństwo :-D już zapomniałam jakie to miłe uczucie :-)
Pozdrawiam Was wszystkie - gratuluje tym mamom co czują Maleństwa i życzę pozostałym podobnych wrażeń :-)

Fajnie wam laseczki!
A ja jechalam dzis do pracy i czulam jakies pukniecia, takie jakby od srodka ktos mi igielke wpijal, pik i cisza. Ani nie bolalo, ani nie wiem co to bylo. I tak kilka razy pod rzad. Nie wiem co to bylo. No ale jak nie bolalo to nie ma powodow do obaw :)

Witam:-)

Oj długo mnie nie było, ale kompletnie nie miałam czasu żeby siąść do komputera. Taka super pogoda, to Majki ani zagonić do domku, a i w ogrodzie trzeba było zrobić wiosenne porządki. Jak wracałyśmy do domu to marzyłam tylko o łóżku.

Co do ruchów, to ja też nic nie czuję, ale z Majką poczułam dopiero w 20tyg. więc pewnie sobie teraz też poczekam

Cześć piątkowo..i deszczowo. Leje u nas od rana, zresztą w nocy tez padało..niby ciepło, bo ponad 10 stopni..ale pada..
Mężuś rano o 7 zameldował sie w domku:-)

Wiecie, ze ja myslałam, że każda kobieta ma krechę w ciązy..ale czytam Was i widzę, ze nie..
katezbb ja też czuję takie rozciąganie, ale to wieczorem, jak leżę.
miniaaa oby nowe leki pomogly na Twoje jelitka..

Dzisiaj do pracy po 2 tyg wróciła kumpela i mwi do mnie..ale przytyłaś..tzn. urosłaś..czyli rosnę w oczach:szok: wczoraj też byly u mnie dwie kumpele, to też w szoku, ze taki brzuchol już mi odstaje..no odstaje:-)

Witam piatkowo :-)
Tydzien zlecial nawet nie wiem kiedy, cudownie ze za chwile mamy weekend.
U nas kreski jak na razie brak, dzidzia raz sie ujawnia raz nie-takze na zabawy w puk, puk jeszcze musimy poczekac.
Pogada u nas dzis tez nie bardzo, pochmurno ale w miare cieplo.

Milego dnia

Witam.
U nas dziś w porównaniu do wczorajszej pogody to jest cudownie, chociaż wczoraj mimo braku słoneczka to też bardzo ciepło było a dziś już słoneczko znowu się pojawiło więc chyba też ciepło jest :-) bynajmniej mam taką nadzieję!
Humorek mam taki sobie, no a ruchów maleństwa jeszcze nie czuję i też zazdroszczę tym, które już czują ... ;-)

reklama
Witam się rankiem:-)
Pogoda u nas trochę się popsuła tzn zachmurzenie ,ale dość ciepło jest;-)

Co do ruchów to od jakiegoś czasu czuję takie delikatne muskania, czasem leciuteńkie kopniaczki. Już się doczekać nie mogę aż zobaczę to swoje maleństwo:-)

Miłego dzionka dziewczyny:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry