Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mycha Zaczynają mi się też bóle, które z Młodą zaczęły mi się gdzieś w 30tc. Normalnie w nocy mam problem z przerzuceniem się z boku na bok. Jeszcze tak tragicznie nie jest, bo z Młodą wręcz ryczałam, ale podejrzewam, że to kwestia czasu ;-)
U Mnie też dzisiaj się maleństwo tak rozpycha że brak słów ... w niektórych momentach też ani leżeć ani siedzieć nie mogłam a o staniu to już nie wspomnę ... :-(
Miała albo ma może któraś z Was tak, że jak stoi to tak ciężko jest jakby nie wiadomo ilu te maleństwo kg ważyło??
Coś gdzieś czytałam podobnego o tak jakby ciężkim brzuszku, ale już nie pamiętam czy tutaj czy na innym forum ...![]()

Tofilesia chyba z tą no spą to Cię niepotrzebnie ktoś nastraszyłJa mam podobnie, ale w nocy jak śpię. Mam brzuch jakby wypełniony kamieniami, taki ciężki, napięty i jakby czuły na każdy ucisk. Nawet ciężko jest mi się przewrócić na drugi bok. Natomiast w dzień nic takie nie odczuwam. Czasami jak szybko chodzę to czuję takie kłucie w podbrzuszu.
Jutro ma wizytę, to zapytam o to wszystko. Choć przyznam szczerze, że nie chciałabym zażywać nospy, bo naczytałam się sporo niepochlebnych opinii. Jutro dam znać co mi lekarz powiedział.
mam znajome, które brały no spę całą ciąże i maleństwom nic nie jest, pytałam też lekarki, mówiła, że to jest lek ziołowy, bezpieczny dla dziecka, od początku ciąży kazała mi mieć no spę zawsze pod ręką i gdyby tylko coś się działo z brzuchem to miałam wziąć i się położyć, ja już no spę brałam w pierwszych tygodniach na bóle brzucha, chyba te opinie, że no spa = problemy z napięciem mięśniowym u dziecka są wg mnie mocno naciągane, po prostu czasem wynika to z wielu innych czynników, których się nie zauważa, a doszukuje winy w tabletkach bo tabletki w ciąży kojarzą się ze złem ;-) jak Cię boli brzuch to lepiej wziąć no spę i się na chwilę położyć, i nie martw sie, na pewno nic maluchowi po no spie nie będzie, a raczej mu pomożesz takim działaniem niż zaszkodzisz, miłego dnia :-)Mi tez sie jakos wierzyc nie chce, kreci gosciu totalnieBluetooth co do tego końca świata to nie uwierzę dopóki nie zobaczę ;-) Już tyle tych końców świata miało być, że szok. A Nostradamus zapowiedział chyba na 12 grudzień 2012?
Poczekamy zobaczymy i koniec swiata i tak pewnie kiedys bedzie pytanie tylko czy za 5 milionow lat czy jeszcze w tym stuleciu :-)
O szybkim chodzeniu czy bieganiu to juz w ogole nie mysle bo momentalnie mnie boli w podbrzuszu.Taka jakby kolka mnie lapie :-(
Nie dogodzisz kobiecie w ciazy...Bry dziewczyny!
Mi tez sie jakos wierzyc nie chce, kreci gosciu totalniePoczekamy zobaczymy i koniec swiata i tak pewnie kiedys bedzie pytanie tylko czy za 5 milionow lat czy jeszcze w tym stuleciu :-)
Ja z brzuchem tez tak mam. Czasami strasznie mi ciazy i do tego jeszcze teraz to straszne ciagniecie i rozrywanie pepka to mnie normalnie do szalu doprowadzaO szybkim chodzeniu czy bieganiu to juz w ogole nie mysle bo momentalnie mnie boli w podbrzuszu.Taka jakby kolka mnie lapie :-(
Moja mala po wystepach bokserskich w poniedzialek wczoraj byla juz grzeczniejsza a dzisiaj to w ogole jakas spokojna. Rano tylko tate na dzien dobry dwa razy delikatnie kopnela i teraz tez tak tylko kilka razy na godzine machnie konczyna. Mam nadzieje ze wszystko ok. Straszne to jest, z jednej strony jak tak sie wierci i kopie to po jakims czasie mam juz serdecznie dosyc ale z drugiej strony jak jest spokoj to sie zaczynam martwic czy wszystko okNie dogodzisz kobiecie w ciazy...
Milego dnia zycze!