Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sobotę miałam grilla i brzuch mi się strasznie stawiał. W nocy spać nie mogłam - wzięłam nospe i rano drugą (oczywiście nie przyznam się mojej lekarce).
? przecież to bardzo ważne informacje są, nie wolno takich rzeczy ukrywać, to może być nic ważnego, a może właśnie coś istotnego, a branie no spy to nic złego - sama się nią ratuję czasem na polecenie lekarza właśnie.haniamm2 bo lekarka mnie okrzyczy a wiem że wszyscy biorą nospe i to nawet forte (silniejsza). Już raz kiedyś jej powiedziałam i nie bardzo była zadowolona (jak brzuch mnie bolał i był twardy) A to akurat wydarzyło się w sobotę gdzie u niej na wizycie byłam w piątek. Tak to grzecznie przestrzegam jej zaleceń ale to wydaje mi się dziwne. Wolę jednak to niż jak moja koleżanka wylądować w szpitalu. Jak będę 9 to jej powiem że brzuch mi niekiedy twardnieje i z tymi rękami.
no w każdym razie nic się nie denerwuj, mi też brzuch twardnieje czasem - biorę no spę i leżakuję, to podobno taka reakcja macicy na rozciąganie