reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

ellancz
mnie martwi to że bolały i nagle przestały, jak by nie bolały od początku to bym sie nie przejmowała a tak to różne dziwne myśli do głowy przychodzą.

reklama
Asia spokojnie, każda z nas inaczej przechodzi ten stan, u ciebie widocznie organizm w ten sposób reaguje. W końcu ciąża to teraz dla twojego organizmu nowy stan i na początku piersi mocno zareagowały, zaczęły obrzmiewać i pobolewać, teraz odpuściły :). Wiesz, wydaje mi się, że nie ma powodu do zmartwień, po prostu u każdej kobiety objawy są indywidualne i o różnym nasileniu. Trzymaj się i nie wbijaj sobie do głowy niepotrzebnych zmartwień :)

karolap5 cudna fasoleczka i jaka już kształtna, można odróżnić ogłówkę i tułów :) piękna niunia!

Dziewczyny ja i tak was podziwiam :) na pewno jest kwestia organiazcji ,ze dajcie sobie rade ze wszystkim . Ja dzis zauważyłam ,ze stanik mi sie zrobił za mały ;) dodam ,ze do dopiero początek a mam rozmiar D :)
Karola
zdjecie super i bardzo widoczne :)

eh, żeby i mi urosły, a najlepiej na stałe. TZN są jakby pełniejsze. A w poprzedniej ciąży urosły całkiem spore. A teraz nie bardzo i nie bolą. W ogóle mało ciążowo się czuje. Ale w ciąży z córką też tak było. Oby ten brak objawów nie wróżył nic złego

madzik - żebyś przypadkiem w trakcie wesela nie stała się główną atrakcję wieczoru...!! :-D

tusienka - przyjemnej podrozy!!

do nas właśnie zajechały meble do pokoju Martysi, mam taki rozgardiasz że o żadnym dniu cieżarówki nie ma mowy, S już mnie goni do roboty, a dopiero z godz temu wróciłam z pracy :wściekła/y: całe szczęście jeszcze tylko jutro i 2tyg ferii!!!!!!

pozdrawiam i miłego wieczoru

U mnie z ciążowych dolegliwosci dopada mnie też zgaga ,Macie może na to jakis sposób ?
Megi ja zawsze miałam kompleks z mojego rozmiaru D a co mówiąc ja bedzie F :) nie mówiąc o kupnie stanika
Dziuba teraz masz rozgaradiasz ale jak juz uporacie z meblami bedziesz miała ładny pokoik dla Martynki napewno jest zadowolna ,ze ma nowe mebelki .
O co chodzi z tym dniem ciężarówki ??????

reklama
Dziewczyn naprawdę Was podziwiam ze macie jeszcze siłę na obowiązki ze swoimi małymi brzdącami :)
A mnie może i piersi jakoś bardzo nie bolą, ale są pełniejsze. Sutki za to tak wrażliwe ze dotknąć się niemogę. Jestem niesamowicie leniwa i mogłabym ciągle spać.
ja też mogłabym przespac cały dzien i do tego nic mi sie chce robic :)

Do góry