reklama
Asia spokojnie, każda z nas inaczej przechodzi ten stan, u ciebie widocznie organizm w ten sposób reaguje. W końcu ciąża to teraz dla twojego organizmu nowy stan i na początku piersi mocno zareagowały, zaczęły obrzmiewać i pobolewać, teraz odpuściły
. Wiesz, wydaje mi się, że nie ma powodu do zmartwień, po prostu u każdej kobiety objawy są indywidualne i o różnym nasileniu. Trzymaj się i nie wbijaj sobie do głowy niepotrzebnych zmartwień 
karolap5 cudna fasoleczka i jaka już kształtna, można odróżnić ogłówkę i tułów
piękna niunia!
karolap5 cudna fasoleczka i jaka już kształtna, można odróżnić ogłówkę i tułów
karolap5 cudna fasoleczka i jaka już kształtna, można odróżnić ogłówkę i tułówpiękna niunia!
nio mozna az bylam w szoku jak zobaczylam na monitorze hehe
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Ja w zeszlym roku mialam termin na 7 wrzesnia a moja corka urodzila sie wlasnie 25.08prosze male zdjecie dla was :-)
lekarz powiedzial ze wszystko jest oki, juz mam potwierdzony termin rzez lekarza 25.08
Gratuluje slicznej fasolki !!!
F
Fleur
Gość
Dziewczyny ja i tak was podziwiam
na pewno jest kwestia organiazcji ,ze dajcie sobie rade ze wszystkim . Ja dzis zauważyłam ,ze stanik mi sie zrobił za mały
dodam ,ze do dopiero początek a mam rozmiar D
Karola zdjecie super i bardzo widoczne
Karola zdjecie super i bardzo widoczne
eh, żeby i mi urosły, a najlepiej na stałe. TZN są jakby pełniejsze. A w poprzedniej ciąży urosły całkiem spore. A teraz nie bardzo i nie bolą. W ogóle mało ciążowo się czuje. Ale w ciąży z córką też tak było. Oby ten brak objawów nie wróżył nic złego
madzik - żebyś przypadkiem w trakcie wesela nie stała się główną atrakcję wieczoru...!! 
tusienka - przyjemnej podrozy!!
do nas właśnie zajechały meble do pokoju Martysi, mam taki rozgardiasz że o żadnym dniu cieżarówki nie ma mowy, S już mnie goni do roboty, a dopiero z godz temu wróciłam z pracy
całe szczęście jeszcze tylko jutro i 2tyg ferii!!!!!!
pozdrawiam i miłego wieczoru

tusienka - przyjemnej podrozy!!
do nas właśnie zajechały meble do pokoju Martysi, mam taki rozgardiasz że o żadnym dniu cieżarówki nie ma mowy, S już mnie goni do roboty, a dopiero z godz temu wróciłam z pracy
całe szczęście jeszcze tylko jutro i 2tyg ferii!!!!!!pozdrawiam i miłego wieczoru
F
Fleur
Gość
U mnie z ciążowych dolegliwosci dopada mnie też zgaga ,Macie może na to jakis sposób ?
Megi ja zawsze miałam kompleks z mojego rozmiaru D a co mówiąc ja bedzie F
nie mówiąc o kupnie stanika
Dziuba teraz masz rozgaradiasz ale jak juz uporacie z meblami bedziesz miała ładny pokoik dla Martynki napewno jest zadowolna ,ze ma nowe mebelki .
O co chodzi z tym dniem ciężarówki ??????
Megi ja zawsze miałam kompleks z mojego rozmiaru D a co mówiąc ja bedzie F
Dziuba teraz masz rozgaradiasz ale jak juz uporacie z meblami bedziesz miała ładny pokoik dla Martynki napewno jest zadowolna ,ze ma nowe mebelki .
O co chodzi z tym dniem ciężarówki ??????
reklama
F
Fleur
Gość
ja też mogłabym przespac cały dzien i do tego nic mi sie chce robicDziewczyn naprawdę Was podziwiam ze macie jeszcze siłę na obowiązki ze swoimi małymi brzdącami
A mnie może i piersi jakoś bardzo nie bolą, ale są pełniejsze. Sutki za to tak wrażliwe ze dotknąć się niemogę. Jestem niesamowicie leniwa i mogłabym ciągle spać.