• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2011

reklama
W Łodzi też była ta akcja, usg jest na zapisy więc nalka jak chcesz skorzystać to radzę pójść pierwszego dnia i się zapisać , bo potem nie ma miejsc niestety, ja się nie załapałam tylu było chętnych :-(

hehe wiecie co od wczoraj zaczęłam nosić spodnie ciążowe i od razu czuje się bardziej ciążowo:) śmieszne to jest ze ciuchy tak mogą wpływać na samopoczucie...

jejku od wczoraj ? wow ! ja zaczełam nosić do pracy już w trzecim miesiącu, bo mi brzuszek sciskały, ale jesteśmy różne :)

Agusia gratuluje pani magister!
Ja bylam dzis na objazdowce rodzinnej, dziadkowie, ciotki, wszyscy zachwyceni moim brzuszkiem, ohy i ahy :P
Pozniej szkola rodzenia a teraz odpoczywam przy tv. Moj malutki tak wariowal na szkole rodzenia ze czysta przyjemnosc :P
Co tam u was?

I jak w szkole, opowiedz coś więcej ...

Pisalam wlasnie w temacie o szkolach rodzenia. Ogolnie bardzo fajnie i do tego za darmo. Szkoda ze sama musialam isc ale mam nadzieje nastepnym razem pojde z mezem.
Moj maluszek mi sie wlasnie rozpycha mega, takie uczucie jakby mi brzuch rosl i chcial peknac. I zmeczona normalnie jestem dzisiejszym dniem :)

Dobry wieczór. Dziś cały dzień po za domem spędziliśmy z synem.:tak: Z rana musiałam pojechać z małżonkiem do urzędu pracy podpisać dokumenty na dotacje, a potem pojechałam z synem do sali zabaw, wyszalał się tam:-D a ja miałam oczy do o koła głowy. Najpierw się bawił w jednym miejscu za chwile patrze a on już w drugim. Po sali zabaw poszłam ze swoją siostrą i jej córkami do sklepu i w końcu sobie kupiłam torbę do szpitala, teraz tylko trzeba skompletować zawartość do niej.:rofl2: Po dzisiejszym dniu jestem padnięta i zapewne jak się przytulę do podusi to szybko zasnę, mam taką nadzieje.

Agusia, Pani Magister, wielkie gratulacje :-)
Ewelina mocno Cię przytulam Kochana :tak:
Ellsi Ciebie również, tak samo mam z tymi hormonami ;-)
A u nas właściwie nic ciekawego się nie dzieje, poza tym, że dolegliwości ciążowe charakterystyczne dla pierwszego trymestru dręczą mnie nadal i zapewne będą dręczyły do końca i poza tym, że od dwóch dni wybieram się nad zatokę i wybrać się przez pogodę nie mogę. Ale jutro nie ma bata, byle tylko nie padało, może się nawet chmurzyć, ale dłużej z moimi potfforkami w domu nie wytrzymam. Co prawda i tak 3/4 dnia na ogrodzie spędzamy, ale ile można w ogrodzie siedzieć :confused: Trzeba się trochę rozerwać w takim pozytywnym sensie, bo później przy trójce to ja się będę rozrywać, ale w inny sposób ;-)

Witam :-)
Mąż obudził mnie przypadkowo i już nie mogę zasnąć :wściekła/y:
Wczoraj super się czułam mimo że pracowałam do nocy i mam nadzieję że już się nic nie powtórzy z wtorku. Mieszkanko wraca do normalności i już widać koniec remontu. Teraz tylko sprzątanie zabiegi kosmetyczne i małe wierconka i wreszcie będzie koniec. Najgorsze przede mną muszę wszystkie rzeczy poukładać w szafkach i rozdzielić to na dwa dużawe pokoje. Wcześniej miałam 1 a teraz jeszcze jeden. Cieszę się jak dziecko :-D pokoje po 20m2 i kuchnia ok 15.
Jak już ogarnę pokoje bierzemy się za remont kuchni. Kurcze już się boję następnego bałaganu. Sorry że tak ciągle o sobie ale jestem przeszczęśliwa i chciałam się tym podzielić. :-)
kacha_waważyczę fajnej pogody i odpoczynku :-)
tofilesia jak się czujesz?? Znam uczucie o którym pisałaś, mam nadzieję że bóle przeszły :-)
Miłego dzionka życzę :-)

Cześć, u mnie od 7 rano wiercą, pukają..spać się nie da..chociaż i tak sama się obudziłam. W nocy też od 2-4 nie spałam..nie mogłam. Mała jeszcze śpi, ale zaraz ją budzę, bo koło 9 jedziemy do Gdańska. Tata będzie kierowcą:-)..kochani rodzice..
bafinka z tą wagą to normalne. Zawsze rano waży się mniej niż popołudniu. Ja byłam 2 tyg temu na wizycie i wieczorem ważyłam 74kg..a teraz jak się ważę w domu rano to jest 70,2 kg. Ale od poczatku ważę się na swojej wadze i wg niej liczę ile przybrałam.

U nas pogoda też dziwna, nie ma słonka, niby ma być ciepło..zobaczymy.

reklama
Witam się i ja.
Ja też już wstałam, zjadałm rogala z kremem toffi i czytam co tu nowego. Wczoraj kupiłam troche rzeczy na allegro, także mam już do przodu troszeczkę :)
Po za tym zbieram się powolutku i jade do pracy bo koleżanki się ztęskniły i chcą mnie zobaczycno i Zosieńkę też :)
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry