Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nanusia imprezowiczko..ciągle jakieś balety..masz zdrowie:-)
Moja mała dzisiaj też faluje w brzuchu..cały dzień.
mój na szczęście teraz wie, że nie warto czekać na ostatnia chwilę bo jak z Ewą byłam w ciąży kupowaliśmy wszystko miesiąc przed i umordowaliśmy sie niesamowicie, zwłaszcza ja z wielkim brzuchem. Teraz sam mówi, że lepiej wcześniej, zresztą nigdy nie wieadomo kiedy dzidzi zachce sie wyjśc.dziewczyny a jak ze sprawami urzędowymi po narodzinach dziecka.Myślałyście już o tym co trzeba będzie załatwiać?
I co z tym zaświadczeniem od lekarza do becikowego potrzebne to teraz jest czy nie?
I jak wygląda sprawa załatwienia becikowego,gdzie się zgłasza i jakie dokumenty są potrzebne?
Za 10 zl to faktycznie super zakupy.
Od tego weekendu znowu mamy najazd ze nie mozna na balkonie siedziec. Najgorsze jest ze one ciagle do domu wlatuja i az sie boje co bedzie jak sie tak rozprzestrzenia jak w zeszlym roku. Przy upale siedziec w zamknietym mieszkaniu i to w moim stanie.....tragednia
Mam nadzieje ze za rok o tej porze nie bede tu mieszkac i nie bede miala wiecej tego zmartwienia.