reklama

wrzesień 2011

bluetooth ja już sama też nic nie robię, w sumie dałabym radę pomalować pazurki u stóp, ale mi się nie chce i też chodzę do kosmetyczki.Moja za pedicure 50 zł a manicure 20zł, także 70 za oba. A ta gdzie idziesz to może rzeczywiście plus masa, maseczki itp..

Ja się golę sama, jak sińka na ślepaka..jakieś niefajne wydaje mi się golenie przez męża:sorry2: z Igą do samego końca goliłam się sama, nawet nie wpadłam na to, żeby P mnie golił...

Dzisiaj odwiedziła nas teściowa..szok..ona albo się nie odzywa 2 miesiące albo wpada kompletnie bez zapowiedzi- dobrze, że nas zastała, bo miałam jechać z Igą do mamy..

A z zakończonej elewacji jestem bardzo zadowolona, od razu inny domek, podoba mi się bardzo, zresztą całej rodzince też:-)
misiako a masz krótkie nogawki czy długie w tym kombinezonie? ja ostatnio mierzyłam w hm krótki..ale z tym brzuchem wyglądałam jak klaun..mogłam pstryknąć fotę ale chyba żeby rozśmieszać ludzi:-)
gratuluję zakupów..

Dzisiaj dotarł zamówiony materac dla Ady.

reklama
Ania ten kombinezon jest z długimi nogawkami. Miałam straszny dylemat czy go kupić, a jak napisalas o tym klaunie to juz wogole ha ha
Teściowa Twoja go troche jak moja mama z tymi wizytami. Za to tesciowie bombarduja wszystkich miłością i bywa to męczące rownież. Dzis byli zaskoczeni ze tak krótko byliśmy, no fakt "tylko" 5 godzin...

bluetooth z tymi zabiegami upiększającymi nasze stópki to dokładnie tak jak mówi ola :tak: U nas te 60zł to oczywiście za obie nóżki ;-) zarówno żel jak i zwykły pedicure (czyli z malowaniem) więc gdybym miała wybierać to wybrałabym żel bo będzie na dłużej...

Powitać :-) Dziś po przespanej nocce humor dopisuje- ciekawe na jak długo ;-)
Pogoda fajowa chłodnawo i słonecznie jak dla mnie bajka.
Pozdrawiam Wszystkie Wrześnióweczki i życzę miłego i pogodnego weekendu :-)

Ja dziś od 5 na nogach bo meje słoneczka wyjechały dzis na koloie i troszkę mi smutno bo tak pusto sie zrobiło i do tego moje hormony pewnie też dokładaja swoje.Obym dzisiejszy dzień jakoś przezyła w dobrym nastroju.Do tego kontakt z nimi będe miała prawie znikomy bo ie mogła starsza zabrać komórki.Jeśli ie będzie żądnego telefonu to znaczy że nic się nie dzieje.Ja mam pełne zaufanie do organizatorów bo to nasza tutejsza parafia i znam tam większość osób które opiekują sie mojmi córciami.Ale jakoś mi tak smutno że ich nie będę tyle widziała i słyszała :-(
To tyle moich smutków
pozdrawiam słonecznie

Cześć,
misiako ja w krótkich nogawkach wyglądałam jak klaun..długich nie mierzyłam..po 2-gie Ty masz dużo mniejszy brzuch, więc inaczej to będzie wyglądać..na pewno..ja myślę, że bez brzucholca nie wyglądałabym źle..ale z....:-D:-D tak więc pokazuj nam się w kombinezonie..
magda wcale się nie dziwię, że będziesz tęsknić..ja też nieraz mówię, że mam małej dość, że chciałabym chwilę odpocząć..a jak jej nie ma kilka godzin, to już mi dziwnie..dzisiaj np. idzie spać do teściowej..i już wiem, że rano jak się obudzę bedzie mi jej brakować:tak:

Wczoraj Ada pierwszy raz tak mnie ukłuła w brzuch, że aż się obudziłam..brrrr...pamiętam jak Iga mnie tak kuła pod sam koniec ciąży..w bok..jak dla mnie z łokcia..

Pogoda u nas niefajna, wieje, nie ma słonka i popaduje. P idzie do pracy do 19..my z Igą same, chciałyśmy jechać na spacer nad morze, ale zobaczymy..a wieczorem do znajomych..muszę się zaopatrzyć w piwko bezalkoholowe:-)
ola a te siatki wkładane w okna gdzieś zamawiałaś na necie?

Wczoraj poprałam kolejne ciuszki dla małej i jeszcze została mi jedna pralka. Plus pościel i kocki, ale to później. I wymyśliłam sobie, że chciałabym moim dziewczynkom kupić taką samą bluzkę..ale chyba ciężko będzie rozmiar 110 i 62..bo to zawsze są inne kolekcje..ale szukam wytrwale, może się uda.

A i któraś pytała co z dziubą..pamiętam, że pisała, że jedzie na działkę do rodziców i z tydzień jej nie będzie.

Hej dziewczyny :)
U nas znowu deszcz - ale nie jest gorąco...więc chyba lepiej.

Magda - rozumiem Cię - tez mam doła - bo mój Średniaczek z Tatą na 2 tygodnie wyjechał i smutno tak... A najmłodszy nie może sobie miejsca znaleźć bez Brata - i spi ze mną ;-)

Byłam u lekarza i okazało sie, że to za niskie żelazo - więc nie jest źle ;-) Zwiększył mi dawki - we wtorek mam odebrać receptę. Do tej pory brałam na własną ręke.
Kochane - ten weekend i następna sobota - i nareszcie koniec pracy... Sama nie mogę w to uwierzyć ;-)

No i chciałam się pochwalić - komplet mebli - łóżeczko, komoda i szafa - KUPIONE. Dzisiaj przywiozą. Mam taki komplecik:
KUB Madera 3 Piece Furniture Set | 3 Piece Room Sets | Furniture | Bundleofjoy
Jest naprawdę fajny - duża szafa, stabilne, duże łóżeczko z szufladą - które później przerabia się na zwykłe łóżko, komoda z przewijakiem - który póxniej po prostu się zdejmuje - i zostaje ładna, duża komoda. Cieszę się z tego zakupu :-)

Miłego, spokojnego dnia życzę Wam Kochane :-)

EWELINKA sliczne mebeli ale cena powalajaca:szok:.
U mnie dzis leje od rana wiec siedzimy w domu ale po poludniu lecimy do sasiadów na urodzinki:-) wiec chociaz sie odpreze.Wczoraj tez caly dzien siedzialam w domu bo czekalam na lózko dla corki i nie przywiezli:wściekła/y: a jak zadzwonilam do firmy to mieli juz zamkniete :no::wściekła/y:wiec musze czekac do poniedzialku zeby sie dowiedziec co sie stalo z przesylka.
Tak pisze i wszamalam cala czekolade:sorry2:.
Milej soboty.

Witam,

ale tu dziś cisza.

Ja od rana zabrałam się za segregację ciuszków dla mojego maluszka i okazało się,że mały jest obkupiony w ciuszki już gdzies do roczku. Więc te większe rzeczy poszły do torby i zostały schowane w szafie,a te na pierwszy okres właśnie się pierwsza tura suszy a druga się pierze. Kolejną turę, tym razem kolorowych rzeczy zostawiłam do wyprania na przyszły tydzień. :)
A potem już tylko wózek jeszcze raz do przeprania zostanie, leżaczek bujaczek i fotelik a no i kombinezony.
Chciałabym mieć już do połowy sierpnia wszystko zamknięte na ostatni guzik, bo wtedy wszystko już może sie zdarzyć, a poza tym chyba mój mąż wyjedzie do pracy koło Łodzi, więc już wogóle musi mi wszystko poustawiac przed tym wyjazdem, żebym mogła spać spokojnie.

Tak poza tym to strasznie mi się nudzi. Mieliśmy dziś isć całą rodzinką na działkę, ale jakoś pogoda od rana nie dopisywała, więc mam odwołała kawkę urodzinową. Teraz pogoda piękna i chetnei by się posiedziało na świeżym powietrzu, no ale cóż...

Miłego popołudnia życzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny! Ja dzisiaj posprzątałam, poprałam bo pogoda dopisuje, teraz wszystko wyprasowałam i mam fajrant:-)
Ale zauważam, że coraz większego mam lenia, żeby się zabrać np do posprzątania - jeszcze z dwa, trzy tygodnie temu szło mi jak z płatka, a dzisiaj sama do siebie marudziłam:-D
Aniawos - te siatki zamawia się w sklepach z oknami, przynajmniej u siebie tak miałam...przyjechali wzięli wymiary okien i czekałam chyba z dwa tygodnie na ramki...
Średnio widać, ale ja mam dokładnie takie same zamontowane...Moskitiery Bydgoszcz - siatki przeciw owadom - Jackmeister
Misiako - koniecznie się pokaż w tym kombinezonie - ja w Holandii jak byłam to się czaiłam na jeden, ale zrezygnowałam bo stwierdziłam, że będę wyglądała okropnie heh i przełożyłam zakup na bliżej nieokreślony termin, chyba przyszły rok haha
Miłego weekendu papapa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry