aniawos
Fanka BB :)
bluetooth ja już sama też nic nie robię, w sumie dałabym radę pomalować pazurki u stóp, ale mi się nie chce i też chodzę do kosmetyczki.Moja za pedicure 50 zł a manicure 20zł, także 70 za oba. A ta gdzie idziesz to może rzeczywiście plus masa, maseczki itp..
Ja się golę sama, jak sińka na ślepaka..jakieś niefajne wydaje mi się golenie przez męża
z Igą do samego końca goliłam się sama, nawet nie wpadłam na to, żeby P mnie golił...
Dzisiaj odwiedziła nas teściowa..szok..ona albo się nie odzywa 2 miesiące albo wpada kompletnie bez zapowiedzi- dobrze, że nas zastała, bo miałam jechać z Igą do mamy..
A z zakończonej elewacji jestem bardzo zadowolona, od razu inny domek, podoba mi się bardzo, zresztą całej rodzince też:-)
misiako a masz krótkie nogawki czy długie w tym kombinezonie? ja ostatnio mierzyłam w hm krótki..ale z tym brzuchem wyglądałam jak klaun..mogłam pstryknąć fotę ale chyba żeby rozśmieszać ludzi:-)
gratuluję zakupów..
Dzisiaj dotarł zamówiony materac dla Ady.
Ja się golę sama, jak sińka na ślepaka..jakieś niefajne wydaje mi się golenie przez męża
z Igą do samego końca goliłam się sama, nawet nie wpadłam na to, żeby P mnie golił...Dzisiaj odwiedziła nas teściowa..szok..ona albo się nie odzywa 2 miesiące albo wpada kompletnie bez zapowiedzi- dobrze, że nas zastała, bo miałam jechać z Igą do mamy..
A z zakończonej elewacji jestem bardzo zadowolona, od razu inny domek, podoba mi się bardzo, zresztą całej rodzince też:-)
misiako a masz krótkie nogawki czy długie w tym kombinezonie? ja ostatnio mierzyłam w hm krótki..ale z tym brzuchem wyglądałam jak klaun..mogłam pstryknąć fotę ale chyba żeby rozśmieszać ludzi:-)
gratuluję zakupów..
Dzisiaj dotarł zamówiony materac dla Ady.
U nas te 60zł to oczywiście za obie nóżki ;-) zarówno żel jak i zwykły pedicure (czyli z malowaniem) więc gdybym miała wybierać to wybrałabym żel bo będzie na dłużej...
.
a jak zadzwonilam do firmy to mieli juz zamkniete