• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

Witajcie kochane wrześniowe Mamy:-) Ja już po szczęśliwym "wypakowaniu" podczas ostatniej nocy (17 września 23:02). Zdjęcia oraz opis wrażeń z porodówki zamieściłam w odpowiednich działach. Pozdrawiam i trzymam kciuki za następne w kolejce;-)

Ewelinak1, gratuluję!!! Nasze dzieciaczki przyszły na świat w tym samym dniu:-)

reklama
Witam się wieczornie:-)

Ale nam się przez weekend dzieciaczków urodziło:-D ale tak śmiesznie na naszym wątku, bo jak któraś rodzi, to zaraz się kolejne sypią, a później cisza:-) U mnie dalej cisza, tzn. mam bóle podbrzusza, a tak poza tym to nic, jutro chyba do ginki pojadę, bo kazała mi albo jutro albo we wtorek, ale coś po ostatnim badaniu chyba się jakas infekcja przyplątala, i chciałabym to sprawdzić( zawsze tak mam jak ginka użyje lateksowych rękawiczek) przed porodem

Tofilesia mam nadzieję że to jednak to, i będziesz niedługo tulić maluszka. Wiem że się boisz, bo każda z nas się boi, ale musimy przez to przejść prędzej czy później. Ja się pocieszam tym, że to jednak prawda co mówią, że tego bólu się później nie pamięta
Ewelina super babka z Ciebie, oj ja już widzę jak malutka będzie oczkiem w głowie całej rodziny:-)

Wszystkim przeziębionym życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Ja sama ze swoimi dziewczynami..trochę się denerwuję, ale mam nadzieję, ze będzie ok..P na urodzinach przyjaciela..w razie co będę po niego dzwonić. Teraz malutka śpi w łóżeczku, my z igą już w wyrku, czekamy na taniec z gwiazdami:-)

Dzisiaj pierwszy raz pojechaliśmy z Adą na "dalszy" spacer, tzn autem do parku i tam chodziliśmy, potem pierwsze odwiedziny, byliśmy u mojej mamy.

ewelinak mi też od razu poleciało 7kg..potem po 1kg dziennie a teraz nie wiem bo nie stawałam na wagę...jem tyle słodkiego, ze nie wiem czy coś leci na dół.

Z tymi słodyczami to chyba tak jest, przez to że nie jem nic takiego konkretnego, sycącego to zajadam słodyczami...ale dobrze, że nie tylko ja tak mam...;-)
iguana super, że juz w domku..

Aniawos oj ja też się boję że u mnie tak będzie....bo niby możesz dużo rzeczy jeść, ale tak naprawdę to ja już widzę żę nie będę miała pomysłów na obiad, i pewnie będą same kanapki i rosół:sorry:

Ewelina Iguana Wy to ekspresowe babki jesteście:-)

My dzisiaj tez zaliczyliśmy pierwszy krótki spacerek no i przez dom przewineło się stado babc i dziadków:-) trochę jestem zmęczona, ale franek wykąpany pojedzony i spi w łożeczku, oby nocka była spokojna....wogóle odpukać to synek ma super nocki zasypia ok.19 do 24 potem tylko jedzenie o 3-4 i do rana spanko:-)

Ja po porodzie byłam załamana, bo zeszło mi tylko 6kg i byłam meggga gruba, ale teraz po paru dniach już wyglad inny a kilogramów -10, więc jak tak pójdzie to będę chudsza niz przed ciążą, tak więc dziewczyny nie ma co się martwić tymi kilogramami

Madzik haha żebys wiedziłała, ze tak wygląda moje menu przez ostanie dni kanapki i rosół, ale musze coć zacząć wymyślac nowego

jenyyyy, nie mówcie że można coś więcej słodkiego niż te biszkopty i herbatniki, bo ja też zaczne wpieprzać i z odchudzania dupa wyjdzie!! dziś od dnia porodu 11kilo mniej, a do końca roku chciałabym dobić do 60kilo, czyli wciąż 9kg na plusie :wściekła/y:

my jutro też planujemy dalszy spacer albo odwiedziny u moich rodziców bo już nas przywołują do siebie stęsknieni za wnuczkami.

Moje gwiazdy śpią, mąż z kolegami, a ja tv :-D

Dziewczyny dzien mnie nie ma a tu takie niespodzianki!
Ewelinak szacun wielki jak nie wiem co za samodzielne dotarcie do szpitala, za to opanowanie, za wszystko!
Iguana dla Ciebie tez!
Zazdroszcze ze tak szybko was wypisali.
My dzis zaserwowalismy sobie ostatnia wycieczke do rodziny, 150km w jedna strone. Czuje sie zmeczona, brzuch sie stawia, ale pewnie i tak nic z tego.
Ale jestem cierpliwa i poczekam! Jutro wizyta u gina.

reklama
Witam po strasznie dugiej nieobecnosci:sorry: i gratuluje Wszystkim rozpakowanym Mamom ,nierozpakowanym duuuzo cierpliwosic i lekkich porodów zycze .
Niestety zaniedbaam Was Kochane ale postaram sie to zmienic:tak:.
Ja juz po porodzie troche nieoczekiwanie i szybko bo porod trwal okol 2 godzin :sorry: jak znajde czas to opisze wszystko a teraz lece troche poczytac.
Buziole.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry