kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Jejku Dziewczyny jak Wam fajnie, że macie zdjątka, że możecie iść na betę, mi pozostaje to durne czekanie do marca
Chociaż i tak udało mi się wysępić tutaj betę na potwierdzenie ciąży, co w tym kraju graniczy niemal z cudem ;-) Tak dla pocieszenia zrobiłam sobie dzisiaj kolejny test, tym razem z cyfrowym wyświetlaczem i wyszło mi, że jestem powyżej 3 tygodnia ciąży od zapłodnienia, czyli by się zgadzało :-)
Magda wiem o czym piszesz, tak samo się czuję i też już chcę połowy ciąży
Też chodzę przywalona jak nie wiem co, ba można powiedzieć, że chodzę jakbym na ostrym kacu była 
Chociaż i tak udało mi się wysępić tutaj betę na potwierdzenie ciąży, co w tym kraju graniczy niemal z cudem ;-) Tak dla pocieszenia zrobiłam sobie dzisiaj kolejny test, tym razem z cyfrowym wyświetlaczem i wyszło mi, że jestem powyżej 3 tygodnia ciąży od zapłodnienia, czyli by się zgadzało :-)Magda wiem o czym piszesz, tak samo się czuję i też już chcę połowy ciąży
Też chodzę przywalona jak nie wiem co, ba można powiedzieć, że chodzę jakbym na ostrym kacu była 

Mój chłop też bardziej pomocny się zrobił, nawet obiad dzisiaj dostałam jak wróciłam z pracy.