Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
masakra ale jeszcze trochę i będzie gitarka hehe
a szefostwa pozazrościć. moi jak się dowiedzieli to powiedzieli że pracuje do końca stycznia i buy buy
a że mam umowę zlecenie co miesiąc odnawianą więc mogli tak zrobić..
)brat siostra mama i babcia z dziadkiem(którzy zamiast dyskretnie się ucieszyć to już posyłają nowinę choć prosiłam o trochę czasu)i parę bliskich znajomych.Nie chcę się ogłaszać na razie tego tak wszystkim bo mam niemiłe dośw z poprz ciąży która straciłam nie chcę sie tłumaczyć "w razie czego"

a co do udzielania się na forum to też uważam że wiele mam jeszcze spędza całe dnie w pracy (tak jak ja)i po całym dniu są tak wyrąbane i wogóle teraz w tych pierwszych tyg zmęczone ze naprawdę ciężko nadrobić tyyyle stron forum i jeszcze odpisać każdej z osobna(tak jak to teraz usiłuję zrobić a siedzę już nad tą odp 2 godz).poza tym nie zdążyłyśmy się na tyle zżyć(jeszcze) wiec ciężko ogarnąć tyle nowych osób. Z czasem myślę że będzie ok. A fajnie poczytać od każdej że przynajmniej wszystko jest u niej ok.No nie wiem takie moje zdanie. ;-) 

;-)