Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziś trafiłam do szpitala z brazowym plamieniem. Zrobiono mi usg i z dzidzia wszystko ok.
A skąd plamienie to nie wiedzą. Nie miałam badania ginekologicznego bo w ie tego nie robią.
Czy któraś z was miała podobne przejścia?
Kurcze szkoda że do Łodzi nie zawitaja.Zreszta zauwazyłam że sporo fajnych imprez omija Łodźszkoda, że weekned się już kończyale za to bardzo udany i supert spędzony na takich targach dla mam w ciąży Mother & Baby dziewczyny polecam Wam bardzo jezeli będzie w waszej okolicy, można dużo się dowiedzieć i oglądnąć wózki, butelki, łóżeczka no wszystko....i w ogólne fajna zabawa dla mam i tatusiów i dzieciaków, a i znowu mnóstwo gadżetów nazbierałam:-)
i wiecie co? nigdy nie widziłam tyle babek w ciąży w jednym miejscu;-) a i oczywiście stoiska gastronomiczne były oblegane, haha
kurcze wiecie co chciałam pracować do końca czerwca, ale co raz mniej mi sie chce...

No cóż najwyższa pora. Dla zainteresowanych wklejam zdjęcie sukienki:
mój S miał wczoraj urodzinki więc małą imprezkę zrobiliśmy, a w sobotę ja się spodziewam urodzinowych gości, więc mamy tylko dni powszednie dla siebie.