Bry dziewczyny !
Dora_M Wspolczuje Ci przezyc w tym tygodniu.Mam nadzieje ze fatum juz minelo i weekend bedzie udany

My bylismy dwa lata temu w Portugalii i podobalo nam sie z tego wzgledu ze wyladawalismy na takim zadooopiu ze nawet na promenadzie nic sie nie dzialo. Ale mielismy za to do dyspozycji caly basen dla siebie i blogi spokoj dookola. Maly hotel wiec atmosfera familijna

Lezakowalismy calymi dniami przy basenie zaczytujac sie ksiazkami i tak sobie wlasnie wyobrazalismy ten urlop. W tym roku postanowilismy to powtorzyc ( ostatni raz we dwoje

) i stwierdzilismy ze jedziemy dokladnie w to samo miejsce. Przynajmniej odpoczynek gwarantowany :-)
ewelinak Super ze uslaszalas w koncu swoja niunke :-) Mozesz podac jakis link do tego sprzetu bo mam klopoty zeby go namierzyc w necie?
kasiula11 Nie przejmuj sie, u mnie jest podobnie. Czasami szaleje od samego rana a niekiedy, jak od wczoraj wieczorem kopnie raz, delikatnie i cisza. Juz takie sa te nasze maluchy :-)
Slyszalam od znajomej ze pielegniarki w szpitalu gdzie ona lezala w naglych przypadkach, gdy bylo podejrzenie ze z dzieckiem cos jest nie tak bo dziecko dlugo sie nie ruszalo kladly na brzuchu zegarek. Dla dziecka to ponoc straszny halas i zaczyna sie od razu wiercic.
lina82 Gratuluje udanej wizyty i swietnych wynikow
paula_zg ja takiego komunikatu nigdy nie mialam
miniaaaa no to pieknego speeda dostalas

Tylko uwazaj na siebie, bo ja tez tak mialam w zeszlym tygodniu i w tym juz musialam sobie troche pofolgowac bo brzuch mi sie zaczal stawiac.
Ja wczoraj bylam pierwszy raz na aquafitnessie dla ciezarowek. Bylo rewelacyjnie

Moglabym codziennie chodzic ale niestety jest tylko raz w tygodniu :-( Polecam, swietnie odpreza i dodaje energii. Co prawda chyba moja niunia tez sie zmeczyla podczas cwiczen bo taka cichutka byla jeszcze dlugo po, ze juz sie zaczelam martwic. Ale z drugiej strony moze ja wlasnie uspilo takie bujanie w wodzie :-)
U nas dzisiaj zimno jak cholera i wietrznie. Powrot normalnie do wiosennej pogody

Wszystkim zycze milego dzionka i ide sniadanko robic :-)