Witam się i ja!!
Czy oglądacie dzień dobry tvn? Mówili wczoraj o jodzie i kobietach w ciąży....
Niedobór jodu niebezpieczny dla dzieci - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
Myślę, że ciekawe. Nigdy nie piłam tej wody o której mówi pani dr, ale już mam zakupioną i będę pić :-)
Chociaż tyle mogę zrobić, bo niestety wakacje chyba musimy odłożyć na za rok :-(
Bardzo mi przykro z tego powodu :-( no, ale zalecenia lekarza trzeba słuchać....
Mycha ja też słabnę w sklepach. W sobotę w żabce mi się zdarzyło :-( strach samej z domu z maluchem wyjść...
Tolefisia słuchajcie siebie, a nie bliskich!! To rodziców sprawa czy dziecko jest ochrzczone!! Rodzicami jesteście Wy i Wy decydujecie. Bardzo dużo dzieci teraz nie jest ochrzczonych. Bo po co skoro rodzice wiedzą, że nie wychowają dziecka na kościelne. Kiedyś, jak będzie większe, samo może zdecydować :-)
Agusia więcej odpoczywaj w ciągu dnia!! Nie przemęczaj się, nie dzwigaj, spaceruj powoli!!
Gratuluję egzaminu i już trzymam kciuki za obronę!! Też się bałam, ale to był jeden z najfajniejszych momentów moim studiów :-)
Będzie dobrze!!
Dziuba daj trochę swoich sił!! ;-) Też bym chciała być pełna energii i chęci do sprzątania!! :-)
Atomówka nam w marcu jak na wizytę jechaliśmy zabrakło paliwa!! haha uśmiałam się, że hej ;-) mąż pchał samochód na cpn... :-) widok ludzi i uśmiechów bezcenny :-)
Nie denerwuj się z powodu takich rzeczy :-) najważniejsze, że dzidziol zdrów!! :-)
A gadaniem się nie przejmuj :-)
Niech sobie gadają jak im to humor poprawia :-) A Ty na złość uśmiechaj się do tych ludzi ;-)
Igocencja super, że udało się ze szkołą rodzenia :-) ja się zapisałam na maj, ale maj się powoli kończy, a ja nie chodziłam. Męża więcej nie ma jak jest, a samej smutno na takie rodzinne spotkania chodzić :-( trudno...
Moje dziecię nie kopie tylko się delikatnie przeciąga ;-) widać już czasami jak brzuszek faluje, ale w porównaniu z tym co wyprawiał Adaś w brzuszku, Hania jest wyjątkowo spokojna :-) :-)
Nic, idę zrobić nam śniadanie, dziecko ubrać, posprzątać, pranie wstawić, siebie ubrać i na plac zabaw... :-)
Miłego dnia!!