Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

m a to niby ze mnie się śmieją że niezdara 

ekstra menu;-) Ja to jakaś strachliwa jestem bo boję się jeść cokolwiek...Mimo, że końcówka mojego mleka i nie ściągam już codziennie to i tak nie mam odwagi na powolne zaczynanie jedzenia wszystkiego...Ale mi apetytu narobiłaś od rana
No i udanych zakupów!

Witajcie, mnie tu coraz mniej bo jakos zajeta calymi dniami jestem. Bo to Domis, to cos tam, obiad, sprzatanie, do tego zaczelam akcje odchudzanie i masaz prozniowy 3 razy w tygodniu wiec niby niewiele ale czas pochlania.
Moj synus chyba tez wypina sie na cyca. Je je co godzine, poltorej placz jak nie wiem co, kombinowalam, moze kolka, moze brzuszek, moze kupa. A on dalej placz, uspakajal sie dopiero przy jedzonku, wiec jest glodny, moze mu malo leci.. Dzis dostawilam go do dwoch piersi i co, plakal bo byl glodny nadal a tu juz nic nie leci..
Chcialabym jeszcze choc do 3 miesiaca pokarmic...
Oprocz tego chrzciny - przygotowania pelna para, w koncu to juz za tydzien. Mielismy troche przykrosci, moja przyjaciolka, o ktora bylam spokojna i pewna na 100% ze bedzie chrzestna odmowila, bo o zgrozo dla powodu odmowy ma zaliczenie w ten dzienDuzo zawodu i przykrosci ale juz znalezlismy inna chrzestna i jest good. Niesmak pozostal. Oby impreza sie udala.
CO do butelek to ja uzywam TT i Lovi, polecam obydwie.