Lilijanna
Fanka BB :)
A już myślałam, że tylko ja takie wrażenie odnoszę.ryba, dobrze że dajesz rady i próbujesz wspierać dziewczyny w temacie laktacyjnym, ale czasem mam wrażenie że nie chcesz widzieć minusów karmienia piersią i uprawiasz propagandę laktacyjną za wszelką cenę.
Jest jeden. Nic na siłę, bo utrzymanie laktacji na siłę powoduje, że zatraca się inne, bardzo ważne chwile z Maleństwem/w życiu Maleństwa. Trzeba temu poświęcić czas, a czas płynie bardzo szybko i potem jest rozczarowanie, bo coś przzeminęło.KasiaP-P no rzeczywiście, minusów karmienia piersią nie widzę. A sa jakieś? propagandy nie uprawiam, aczkolwiek jestem bardzo za karmieniem piersią, więc pewnie w moich wpisach mozna to zauwazyc. Ale ja nikogo nie zmuszam do kp ani nie potepiam za mm. Dziewczyny pisza, ze chca ale cos tam coś tam, no to daję rady na tyle ile potrafię.
Ale Malutki cudny!!!!!! A jaki silny! Mam nadzieję, że Ada też się ruszy, bo ona tylko trochę głowę podnosi, i to tak bokiem. Oczywiście na rękach trzyma głowę. Chłopaki jednak silniejsi byli! Mam 2-tygodniowego Kaca na zdjęciu jak trzyma tak głowę jak Twój mały.
No ale Twój Malutki jest ponad dwa tygodnie starszy, to może Ada też się ruszy.