Cześć!
Zrobiliśmy dziś sobie rodzinna wycieczkę i pojechaliśmy zwiedzić zamek królewski i na spacer po nowym świecie - było super teraz wylegujemy we tróję na kanapie
Oczywiście niedzielenie ubrałam młodego w koszulę pięną z kołnierzykiem i jak wróciliśmy do domu chciałam zrobić sobie z nim zdjęcie bo ja prawie zdjęć nie mam z własnym dzieckiem no i w tym momencie sie ostrał po pachy
już nie robiłam zdjec bo bo by sie "mops" zainteresował takim dzieckiem 
Ayni dresik kupiłam w endo ale mam jeszcze takie dresiki z coccodrillo
Zrobiliśmy dziś sobie rodzinna wycieczkę i pojechaliśmy zwiedzić zamek królewski i na spacer po nowym świecie - było super teraz wylegujemy we tróję na kanapie
Oczywiście niedzielenie ubrałam młodego w koszulę pięną z kołnierzykiem i jak wróciliśmy do domu chciałam zrobić sobie z nim zdjęcie bo ja prawie zdjęć nie mam z własnym dzieckiem no i w tym momencie sie ostrał po pachy
już nie robiłam zdjec bo bo by sie "mops" zainteresował takim dzieckiem 
Ayni dresik kupiłam w endo ale mam jeszcze takie dresiki z coccodrillo
a teraz szkoda mi kasy i próbuję wylicytować na allegro
(chyba bo nie czuję się jakby to było to zero bólu) a nadmienię że karmię wyłącznie piersią

obudziła sie o 5 moj tak do pracy wstaje pogadłysmy z tatusiem zjadła i spi.Ale fakt ze w ciagu dnia mało spała ,w srode na bioderka w koncu idziemy...
Takim sposobem mam z Gagatkiem około kilkanaście zdjęć, tylko najgorsze, że wszystkie z tym samym tłem, tylko ciuchy nam się zmieniają, no i oczywiście Przystojniak na każdym zdjęciu coraz większy! :-)