axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!
Dziś święto ma Natalka Palemki, Nasza pierwsza Wrześniowa dzidzia:-) Dużo buziaczków z okazji 3 miesięcy!!!!
Ale u nas przymroziło dzisiaj!
Ayni ja to straszne żałuję, że warsztat już muszę zamknąć
i więcej dzieci nie będzie
Palemko, myślę, że przy minusowych temperaturach to godzinka wystarczy, a jak bardzo mocno, tak -10 mrózi, to lepiej nie wychodzić wcale, to jeszcze bardzo małe dzieci są, te nasze wrześniówki. Nam jest nie przyjemnie wdychać takie powietrze, a co dopiero takiemu maluszkowi.
Dziś święto ma Natalka Palemki, Nasza pierwsza Wrześniowa dzidzia:-) Dużo buziaczków z okazji 3 miesięcy!!!!

Ale u nas przymroziło dzisiaj!
Ayni ja to straszne żałuję, że warsztat już muszę zamknąć
i więcej dzieci nie będzie
Palemko, myślę, że przy minusowych temperaturach to godzinka wystarczy, a jak bardzo mocno, tak -10 mrózi, to lepiej nie wychodzić wcale, to jeszcze bardzo małe dzieci są, te nasze wrześniówki. Nam jest nie przyjemnie wdychać takie powietrze, a co dopiero takiemu maluszkowi.
Tak wiec zanim cokolwiek zrobie kiedy mam wsciekle dziecko, to wprowadzam go w stan relaksu, wtedy jest duza szansa powodzenia. Jakis ten Cesar uniwersalny.
;-) My na punkcie Cesara mieliśmy swojego czasu bzika, a dokładnie 2,5 roku temu jak kupiliśmy bokserka. Wychowaliśmy wg niego psa, teraz kolej na Adiego 

jakaś czarownica