Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ale mnie cyc boli...gorączki już nie ma,ale cyc jeszcze obolały i czerwony. Ech...z tym moim karmieniem. Z każdym kolejnym zapaleniem mówię sobie,że to koniec z karmieniem,ale nie umiem sie z nim rozstać. Tak się do laktatora przyzwyczaiłam![]()
Ja nie biorę witamin,ale jakieś chyba powinnam zacząć. Wypadania włosów nie zmniejszą,ale może trochę mnie wzmocnią.
Mój Kacper rzadko się śmieje na głos, nie przekreca się w żadnym kierunku- tylko kręci się wokół własnej osiAle na każdego dziecia przyjdzie czas i nie można się stresowac.
Teraz Kacek śpi. Miał fajną noc- stańko od 21 do 8 i dwie krótkie pobudki na jedzonko.
Dziś bez spaceru,bo boję się cyca przeziębić.
Boicie się końca świata? Jeszcze niecałe 2tyg![]()
:-):-):-) Moja niunia też się nie chce na boki przekręcać, tylko jak ją kładę spać tak normalnie jak jest łózio ( w pionie ), to jak sie obudzi, jest juz całkowicie w poprzek na prawo ( w poziomie ) , od dwóch dni próbuje wziąć grzechotkę w dłonie i trafić nią do bużki, konczy się płaczem, bo trafic nie może, albo zabawka leci z rączek ...
, Hubercik KasiaP
, i Moja Ada
Dużo Całusków i Uśmiechów dla Naszych Skarbów!!!!
Moja siostra natomiast raz pozwalała małemu z nią spać, raz nie, i młody do dziś a ma 4.5 roku śpi raz z nimi raz sam.