Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
a ile roboty żeby w miarę sie układały jak tu każdy stoi w inną stronę

( standart ) i wciąż nie doknca zadowolona ..... jak to jest z tymi dziecmi , to ja nie wiem 

Awersja! Niezbyt lubiany zawód, szczególnie przez tych co akcyzę muszą płacić!:-)
mieszkalas w krk? ja ponad 6 lat... i bardzo chetnie bym tam wrocilaWitam;-)
Ja dzisiaj wracam do żywych i muszę ogarnąć syf po dniu wczorajszym.
Chyba tez muszę iść na badanie krwi i do gin zeby mi jakie żelazo przepisał bo z takim @ zaraz anemii sie nabawię..
A nie wiem czy wiecie ale w szpinaku nie ma prawie wcale żelaza..jedynie śladowe ilości, czytałam o tym kiedys, ze ktos kto robił nad nim badania machnął sie w cyferkach
niemniej uwielbiam szpinkak i wcale mi to nie przeszkadza![]()
Tygrysku- a mój znowu od powrotu z krk je po 70 ml i dosc a za chwile sie drze i 150 potrafi wypić..
Lotka- super !:-) mi tez sie za krk strasznie teskni:-(
Gorgusia- hehe ja że tak powiem sie nie boje bo osiągnełam w zyciu te cele na których najbardziej mi zależało, a najwalniejszy właśnie śpi mi na rekach tak że dla mnie koniec może być i teraz:-)
Awersja- no ma i jak na razie tylko gęstniejąa ile roboty żeby w miarę sie układały jak tu każdy stoi w inną stronę
![]()
aż tyle tam nie mieszkałam, ale 3 lata no i teraz chyba od października na mgr wrócę na zaoczne, ale to już nie będzie to samo. ehhh czasu studenckie to piękne niezapomniane 
tak,powiedzialam to lekarce,a ona ,ze nie ma zadnych przeciwskazan (nie mozna szczepic tylko wtedy, kiedy dziecko goraczkuje). Zanim go jednak zaszczepila to kazalam jej go osluchac...co zrobila,ale z laska,ze szok!TAYCIA szczepiłas jak dziecko ma katar?